Végeredmény | Budafoki MTE - Budaörs 1-2 (0-1)

A válogatott szünetet követően a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a szomszédos Budafokon lépett pályára csapatunk, és hozta el mindhárom pontot.

BUDAFOKI MTE–BUDAÖRSI SC 1–2 (0–1)
Promontor utca
, 450 néző. Vezette: Kovács Gábor (Bornemissza Norbert, Kormányos II Gábor
BUDAFOK: Szabó B. – Margitics, Khiesz, Gohér, Kirják – Vankó (Fekete M., 60), Kovács D., Oláh B., Filkor (Boros, 78.) – Kercsó, Pölöskey P. 
Vezetőedző: Vitelki Zoltán
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Tányéros Á., Fényes, Medgyes – Sajbán Miklós (Csobánki, 63), Fodor D., Kesztyűs – Sajbán Máté, Czvitkovics (Fejős, 81), Csiki (Lengyel B., 75).
Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Csiki (0–1) a 33., Fodor D. (0–2) 65., Oláh B. (1–2) a 72. percben
 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A válogatott szünetet követően a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában a szomszédos Budafokon lépett pályára csapatunk, és hozta el mindhárom pontot.

A mérkőzés első veszélyes helyzete a vendégek előtt adódott a 8. percben. Gohér szöglet utáni fejesét mentette a gólvonalról Medgyes. A folytatásban jól kontroláltuk a mérkőzést, a 32. percben a vezető találatot is sikerült megszereznünk. Medgyes középre passzolt labdáját jutatta a kapuba Csiki (0-1)

A hazaiak a bekapott gólt követően igyekeztek minél hamarabb bevinni az egyenlítő találatot, de volt, hogy Demjén védett lábbal, vagy Tányéros blokkolt kapura tartó labdát. A 65. percben ismételten csapatunk szerzett gólt. Csiki és Fodor remek összjátékát követően utóbbi elé került a labda, majd egy remek cselt követően, a jobb alsóba passzolt (0-2)

A 72. percben Oláh hatalmas távoli bomba találatával visszajött a mérkőzésbe a Budafok. A hátralevő bő 20 percben a hazaiak új lendületet kaptak a góljukat követően, és nyomás alatt tartották a kapunkat. Védelmünk állta a nyomást, Demjén bravúros védésére is szükség volt, hogy végül mindhárom pontot elhozzuk a Budafok otthonából.

A 2018/19-es Merkantil Bank Liga állása 13 fordulót követően


MESTERMÉRLEG

Vitelki Zoltán

Csupán annyival volt jobb a Budaörs, hogy egy góllal többet szerzett, mint mi. Játékosaim a kilencven perc alatt nagyot küzdöttek, helyzeteket alakítottunk ki, de csak a szépítésre futotta.

Bognár György

Kettő nullás vezetésünk után könnyebb mérkőzésre számítottam, a vége nyögvenyelős lett, nem vagyok elégedett, mert több góllal kellett volna nyernünk.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!Nyomtatás