Iskola után edzésre és meccsre sem mehetnek a gyerekek.

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat!

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőtől felfüggeszti a hazai utánpótlás-bajnokságokat a koronavírus járvány miatt. Az MLSZ a kormány által bejelentett új oktatási rendre hivatkozva hozta meg döntését.

„A kormány pénteki határozata értelmében hétfőtől új oktatási rend lép életbe az országban. Az iskolásokra vonatkozó döntést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban)” – írja a Szövetség a hivatalos honlapján.

Értelemszerűen a döntés érinti klubunkat is. A Budaörs úgy határozott, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében a mérkőzések mellett az edzések is elmaradnak, továbbá a budaörsi sportlétesítményre is lakat kerül. Senki nem léphet a be az Árok utcai Sportcentrum területére: sem a csapat kötelékébe tartozók, sem a szabadidős sporttevékenység céljából érkezők.

A klub intézkedései visszavonásig érvényesek.

A BSC továbbra is figyelemmel kíséri a kormány és a hatóságok határozatait illetve javaslatait, és, amennyiben szükséges, a közösség egészségének megóvása érdekében további intézkedéseket hoz.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Nyomtatás