Márkus Tibor: Nincs kiskapu, a csapat egészsége a legfontosabb

A koronavírus-járvány miatt továbbra sincs edzés csapatunknál.

BSC Markus Tibor5

Klubunk maximálisan betartja a kormány által elrendelt és javasolt intézkedéseket. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a budaörsi sporttelep lakat alatt van, a területre senki nem léphet be. Utánpótláscsapatainknál nem tartanak edzéseket, illetve mérkőzést sem rendeznek.

Igaz ez felnőtt együttesünkre is, ahol immár két hete nincs tréning. A klubvezetés, valamint a szakmai stáb folyamatosan monitorozza a lehetőségeket, ám amíg nincs arra mód, hogy ésszerű keretek között tudjon edzeni a csapat – a játékosok és szakmai stáb egészségének megóvása mellett – addig az öltöző üresen marad.

Márkus Tibor, csapatunk vezetőedzője azt mondta, nem jött jól a szünet, mivel az utolsó bajnoki mérkőzés eredményétől függetlenül úgy érzi, kezdett összeállni az együttes. „A legrosszabb azonban a bizonytalanság, mivel nem tudjuk, hogy mikor, és milyen körülmények között tudjuk folytatni a munkát” – tette hozzá.

Vezetőedzőnk arról is beszélt, hogy természetesen elsődleges a játékosok egészsége. Éppen ezért a szakmai stáb a labdarúgókra bízta, hogy a kényszerszünet alatt edzésben tartsák magukat. „Mindenki saját maga látja, hogy milyen lehetősége van edzeni, figyelve arra, hogy minél kevesebb emberrel érintkezzenek” – mondta Márkus Tibor.

Április 11-ig – ameddig a kormány által elrendelt kijárási korlátozás életben van – biztosan nem lesz edzés. Ezt követően pedig a klub, a további rendelkezések mellett, áttekinti a lehetőségeket a munka folytatására.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Nyomtatás