NB II | Felkészülési Mérkőzés | Békéscsaba 1912 Előre - Budaörs 1-1

Csapatunk idei első felkészülési mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszottunk a szintén másodosztályú Békéscsaba ellen.

BSC 201819 T FELK BEKESCSABA BUDAORS 1 1 BORITO

Kecskeméten a Békéscsaba ellen játszottuk idei első felkészülési mérkőzésünket. Az U19-es csapatból hárman kaptak lehetőség a mai találkozón, Molnár Bence, Kőszegi Bánk és Fehér-Káplár Zsombor.

Budaörs:
1. Félidő 
Demjén Patrik, Menyhárt Attila, Ódé Norbert, Gyurácz András, Tányéros Ádám, Sajbán Miklós, Marques A. Patrik, Stieber András, Molnár Bence, Czvitkovics Péter, Fejős Áron.

2. Félidő
Demjén Patrik ( Kemenes Szabolcs), Kékesi Alexander, Fényes Szabolcs, Csobánki Ádám, Kőszegi Bánk, Medgyes Sinan, Fehér-Káplár Zsombor, Lengyel Béla, Fodor Dániel,  Deli Márió, Sajbán Máté 
Szakmai igazgató: Bognár Görgy

Békéscsaba:
Ribánszki László, Pilán Márkó, Nagy Sándor, Viczián Ádám, Mészáros Márk, Mezei Szabolcs, Király Patrik, Lustyik Levente, Sinanovic Sinan, Szatmári István, Urbin Péter. 

Cserék:Uram János, Máris Dominik, Ilyés Tamás, Mácsai László, Dávid Zoltán, Zsilinszki Martin, Kokenszky Norbert.
Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerző: Fejős Áron (15. perc), Kokenszky Norbert (55. perc).

A 15. percben egy formás támadást követően Marques-Airosa passzolt a tizenhatoson belülről Fejősnek, aki 5 méterről a védők fogságából szerezte meg csapatunknak a vezetést. A folytatásban további gólszerzési lehetőségeket dolgoztuk ki. Molnár Bence üresen emelkedhetett a magasba, fejese a kapu mellé szállt, majd Stieber András próbálta meg a kapuját elhagyó Ribánszki felett át löbbölni a labdát, de az utolsó pillanatban a Békéscsabai hálóőr menteni tudott. 

BSC 201819 T FELK BEKESCSABA BUDAORS 1 1 FEJOS ARON(Fejős Áron fogadja Sajbán Miklós gratulációját...)

A második félidőben Demjén Patrik kivételével sort cseréltünk. Az 55. percben egy saját térfélen eladott labdát követően a kék-fehérek egy balszélről beadott labdát követően Kokenszky Norbert találatával egyenlített a Békéscsaba. A folytatásban mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, a legközelebb csapatunk állt, amikor is Sajbán Máté labdája a kapufáról az alapvonalon túl hagyta el a játékteret. Csapatunk így döntetlennel kezdte az újévet.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!



Nyomtatás