Jegyek - mérkőzéseinkre

Az itthon játszott felnőtt bajnoki mérkőzésinkre egységesen 1000 Ft ellenében lehet jegyet vásárolni a mérkőzést megelőzően a helyszínen. A 14 év alatti gyerekek a mérkőzéseket díjmenetesen látogathatják! Továbbá díjtalan a belépés kerekesszékkel érkezők számára. Akadálymentes bejutás: Hazai pénztér, Árok utcai bejárat.

Meccsnapon a hazai, és a vendég pénztárak a mérkőzés előtt 1 órával nyitnak.

A jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok a személyes adataitokat. 


A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!


A jegyek megvásárlásával támogatod a csapat felkészülését és a pályák karbantartásának költségeit. Számunkra nagyon fontos, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő környezetet mind a játékosok, mind a szurkolók számára. Igyekszünk a jegyekből és egyéb támogatásokból befolyt összegeket a szükséges felújításokra és ésszerű fejlesztésekre fordítani. 2013 második felében átadásra került két új műfüves pályánk, ami két kézilabda méretű pályát és egy gyakorló pályát foglal magába. Ezzel a bővítéssel az utánpótlás felkészülésétét biztosítjuk.

Az edzőmeccseinkre, utánpótlás illetve nem bajnoksági mérkőzéseinkre a belépés díjtalan! 

BSC STADION GOOGLE

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat