Budaörs - Soroksár SC 0-1 (0-0)

Egygólos vereség a Soroksár ellen.

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában Tatabányán fogadtuk a Soroksár csapatát. A rossz sorozatunkat, Lipcsei Péter által irányított Soroksár ellen szerettük volna lezárni. Sajnos ezúttal a szerencse sem állt csapatunk mellé, így egygólos vereséget szenvedtünk a Soroksár ellen.

 A játék képe alapján a döntetlen lett volna a reális végeredmény, ennek ellenére egy nagyon szerencsés mozdulatnak köszönhetően, a vendégek mind a három pontot el tudták vinni. A 66. percben szerencsésen került a labda Orosz elé, aki a jobb sarokba gurított. (0-1)

Az egyenlítéshez a legközelebb a 77. percben ált csapatunk, de a mai napon még a szerencse se állt mellénk. Fodor passzolt laposan középre, Lengyel remekül érkezett, majd sarokkal vette célba a kaput, lövése a kapufáról pattant ki.

Tíz emberrel fejeztük be a mérkőzést, a 92. percben  Kékesi megkapta a második sárgalapját így a játékvezető piros lappal az öltözőbe küldte.


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Az elmúlt hetekhez hasonlóan ezúttal sem játszottunk jól, ennek ellenére úgy érzem, ajándékoztunk két pontot a Soroksárnak.

Lipcsei Péter

Az utóbbi hetek sorozatterhelése után számunkra a győzelem megszerzése volt a legfontosabb. Jól futballozó Budaörstől vittük el a három pontot, s ezúttal is bizonyította, nem véletlenül tartozik az élmezőnyhöz.


BUDAÖRSI SC–SOROKSÁR SC 0–1 (0–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
, 100 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Király Krisztián, Kulman Tamás)

BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes S. – Végh G. (Fodor D., 60.), Sajbán Miklós, Stieber A., Marques-Airosa (Lengyel B., 70.) – Csiki (Sajbán Máté, 56.), Fejős. 
Szakmai igazgató: Bognár György

SOROKSÁR: Kovács Dániel – Gárdos (Bor, a szünetben), Dvorschák, Gyömbér, Molnár R. – Huszák, Tamási Zs. – Csernik, Lőrinczy (Derekas, 68.), Kundrák – Orosz M. (Erdélyi L., 81.). 
Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerző: Orosz M. (0–1) a 66. percben
Kiállítva: Kékesi (a második sárga lap után) a 91. percben


Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás