Budaörs - BFC Siófok 1-3 (0-0)

Vereség a Siófok ellen.

BSC 201819 MBL 37F BUDAORS BFC SIOFOK 1 3 BORITO

A Merkantil Bank Liga NB II vasárnapi 37. fordulójában Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban fogadtuk a Siófok csapatát.

A gólnélküli első félidőt követően, egy gól gazdag második követte, ahol sajnos sok hibával játszott csapatunk, és a Siófok háromszor is mattolni tudta a védelmünket.

Az első Siófoki találat a 61. percben született. Zamostny érkezett remekül, Medgyes Zoltán beadására, fejese a bal alsóba vágódott védhetetlenül. (0-1) A 82. percben Magasföldi kapott remek labdát a tizenhatoson belül, majd a kilépő Demjén mellett a jobb alsóba passzolt. (0-2) Három perccel később, a 85. percben már három-nulla volt a Balaton-parti együttesnek. Szakály remek egyéni megmozdulást követően 9 méterről a jobb alsóba tekert. (0-3) A mérkőzés hosszabbításában, a 91. percben sikerült legalább a szépítő találatot megszereznie csapatunknak. Fejős remekül passzolt Fodornak, aki a bal alsóba lőtt. (1-3)


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Ezt megúsztuk, örülhetünk, hogy csak ennyivel kaptunk ki...

Márton Gábor

Remekül futballoztunk, megérdemelt győzelmet arattunk.


BUDAÖRS–SIÓFOK 1–3 (0–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, Vezette
: Gaál Ákos (Kóbor Péter, Kulman Tamás)

BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes S. – Czvitkovics, Sajbán Miklós, Lengyel B. (Csobánki, 73.), Végh G. (Fodor D., 56.) – Csiki (Fejős, 70.), Sajbán Máté. 
Szakmai igazgató: Bognár György

SIÓFOK: Molnár P. – Kiss B. (Csibra, a szünetben), Lorentz, Izing, Csilus T.– Réti, Medgyes Z. – György (Magasföldi, 57.), Szakály D., Balogh B. (Török D., 85.) – Zamostny. 
Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerző: Zamostny (0–1) a 61., Magasföldi (0–2) a 81., Szakály D. (0–3) a 85., Fodor D. (1–3) a 91. percben

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás