NB II | További változások a keretben!

 

Már megszokhattuk, hogy minden átigazolási időszakban nagy változások várhatóak csapatunk háza táján. A mostani nyári átigazolási időszakot először a távozókkal kezdtük. A Sajbán testvérek után a mai napon már hírt adtunk Kemenes Szabolcs, és Czvitkovics Péter távozásáról. Ezt a listát pedig most folytatjuk, és reméljük pontot is tehetünk a végére.

További változások a Budaörs keretében. A kölcsönben lévő játékosok visszatérnek klubjukhoz, Demjén Patrik (MTK), Borsos Vilmos (Paks), és Fejős Áron (PAKS). Továbbá a távozók között szerepel Lengyel Béla, és Csiki Norbert is.

 

bsc demjen patrik
Demjén Patrik meghatározó játékosa volt az elmúlt két szezon alatt. Patrik összesen 48 alkalommal védte a Budaörs kapuját, 15 alkalommal pedig gólt sem kapott.

bsc borsos vilmos
Borsos Vilmos tavasszal a Paks kölcsönjátékosaként szerepelt Budaörsön, összesen két NB II-es, kapott gólnélküli bajnokin védett.

BSC FEJOS ARON
Fejős Áron 31 alkalommal lépett idén pályára a Budaörs színeiben, összesen 8 alkalommal vette be az ellenfelek kapuit. A bajnokság utolsó fordulójában, idegenben a Csákvár ellen mesterhármas t szerzett.

BSC LENGYEL BELA
Lengyel Béla két idényt töltött el Budaörsön, ez idő alatt 74 alkalommal lépett pályára, és 20 gólt szerzett.

bsc csiki norbert
Csiki Norbert 2018 nyarán csatlakozott a Budaörs keretéhez, összesen 28 alkalommal lépett pályára, és 11 alkalommal volt eredményes.

További sok sikert kívánunk nekik!

 

Hivatalos bejelentést új játékosok érkezéséről, itt a weboldalunkon fogunk beszámolni!

 

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás