Edzőmérkőzés: alaposan megleptük a Fradit

A Budaörs alaposan meglepte a magyar bajnokot a két csapat közötti felkészülési mérkőzésen.

A Ferencváros ellen játszott ma edzőmérkőzést a Budaörs. A magyar bajnok szerdán győzött a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első mérkőzésén. Azok számára, akik nem kaptak lehetőséget a máltai Valletta elleni mérkőzésen, játékperceket szeretett volna biztosítani az FTC szakvezetése. Ellenfélnek pedig csapatunkat kérték fel. A találkozó 3X30 perces volt.

Aki előzőleg azt hitte volna, hogy a Fradi átgázol a Budaörsön, nagyot tévedtek. Csapatunk 4-1-re is vezetett, és bár az FTC fordítani tudott, az utolsó szó csapatunké volt.

Az első 15 percben már 3-0-ra vezetett a Budaörs – Az első gólt Kékesi szerezte, majd Pethő duplázott. A Fradi szépített, azonban Bakos visszaállította a háromgólos különbséget. A Fradi ezután beindult és zsinórban négy gólt szerezve megfordította az állást, ám a BSC nem nyugodott bele a vereségbe, és végül Fodor gólja állitotta be az 5-5-ös végeredményt.

Felállás:

Budaörs: Varasdi – Mehnyárt, Fényes, Kékesi, Forgács, Medgyes – Bakos, Molnár Cs., Stieber – Szabó B., Pethő. Csereként beállt: Marques, Mocsi, Fodor, Halmai.

Ferencváros: Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Heister – Sigér, Csonka – Varga, Bőle, Isael – Sihnevich. Csereként beállt: Szerető, Priskin, Silye, Spirovski, Wilmots, Szécsi

Gólszerzők: Kékesi, Pethő (2), Fodor, Bakos, illetve Sihnevich, Varga, Szerető, Frimpong, Priskin

Együttesünk szombaton, Pakson lép pályára edzőmérkőzésen. A találkozóról beszámolunk honlapunkon.

Hajrá Budaörs! 

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat