Megvan az első győzelem a szezonban

Megszerezte első győzelmét a Budaörs a 2019-2020-as szezonban.

BSC 201920 MBL 3F BUDAORS VAC FC 4 1 BORITO

A harmadik mérkőzésen megszerezte első győzelmét a Budaörs. Csapatunk a Vácot fogadta Tatabányán.

Már az első percben gólhelyzetet alakított ki a Budaörs. Pethő előtt adódott lehetőség, ám éles szögből leadott lövése elkerülte a kaput. Három perccel később ismét Pethő került helyzetbe, közelről a kapusba fejelte a labdát. A 13. percben Fodor szögletére remek ütemben érkezett Tóth Keve, fejese azonban mellé ment. A 18. percben Forgács fejesét a gólvonalról vágták ki. Hiába játszott fölényben csapatunk, gólt a vendégek szereztek. A 20. percben Pölöskei lépett ki leshelyzetben, eltolta a labdát Varasdi mellett és az üres kapuba passzolt. Három perccel később ismét a Vác veszélyeztetett, Juhász lőtt fölé. A 27. percben Fodor beadására Pethő érkezett jó ütemben, fejese azonban Halasi kezében landolt. A 36. percben egyenlített a Budaörs. Szabó ugratta ki Fodort, aki a kilépő Halasi mellett a kapuba gurított. Három perccel később Juhász elé került a labda, aki a kilépő Varasdit szerette volna átemelni, kapusunk azonban remekül védett. Egy perccel később Halmai remek cselt követően lőtt kapura, Halasi azonban magabiztosan védett.

A második játékrészben a vendégeké volt az első lehetőség. Lassú kapott jó labdát, lövése azonban a kapu mellé szállt. Az 53. percben Fodor remek labdát tálalt Kulcsár elé, akinek lövését Halasi védte bravúrral. Az 58. percben Medgyes kapott remek labdát, amit kapásból zúdított kapura, a vendégek portása azonban bravúrral védett. Öt perccel később megszerezte csapatunk a vezetést. Molnár Tibor ment el a szélen, középre adott labdáját pedig a szünetben csereként beálló Kulcsár a jobb felsőbe helyezte. A 71. percben a vendégek előtt adódott lehetőség. Kasza érkezett a hosszún egy beadásra, lövése azonban a kapu mellé szállt. A 73. percben gyors kontrát vezetett csapatunk, Fodor azonban fölé lőtt. Egy perccel később Halmai szerzett labdát a tizenhatoson belül, lövése végül mellé szállt. Négy perccel később újabb gólt szerzett a BSC. Halmai kapott remek labdát a tizenhatoson belül, majd önzetlenül a középen érkező Kulcsát elé tálalt, aki nem hibázott. A 84. percben a kegyelemdöfést is bevitte csapatunk. Molnár Tibor kapott jó indítást és passzolt a bal alsóba – beállítva ezzel a 4-1-es végeredményt. A 87. percben Fodor kapáslövését védte Halasi, a hosszabbításban pedig Varasdinak kellett védeni egy szabadrúgást követően, több gól azonban már nem született.

NB II., 3. forduló:

Budaörs – Vác 4-1

Budaörs: Varasdi – Menyhárt, Mocsi, Forgács, Medgyes – Molnár Cs. (Molnár T., 56), Fodor, Tóth K. – Pethő (Kulcsár, 46), Szabó Bálint (Bakos, 46), Halmai

Nem álltak be: Tóth G., Kékesi, Fényes, Ódé

Szakmai igazgató: Bognár György

Vác FC: Halasi, Kasza, Dulló, Juhász (Pusztai, 82'), Lassú (Szalánszki 63'), Magos, Hajnal, Pölöskei (Filipovics, 46'), Zámbó, Géringer, Szűcs

Nem álltak be: Szaszovszki, Mácsik, Sárosi

Vezetőedző: Bánföldi Zoltán

Gólszerző: Fodor (37), Kulcsár (63, 77), Molnár T. (84) illetve Pölöskei (19)

Bognár György értékelése:

Bár megszereztük az első győzelmünket a bajnokságban és voltak biztató periódusok, valamint jó teljesítmények, még nem elég gördülékeny a játékunk. Jó felfogásban játszottunk, és végül kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség. Javult a játékunk az első két meccshez képest, de még mindig az út elején járunk, van még bőven tennivalónk, még nem érzem olyan folyamatosnak a játékot, amivel elégedett lennék.

Egy hét múlva a Budafokhoz látogat a BSC!

Hajrá Budaörs! 

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás