Első felnőtt bajnokiját játszotta saját nevelésű játékosunk

Első perceit töltötte a pályán felnőtt bajnokin.

BSC 201920 MBL 11F BUDAORS WKW ETO FC GYOR 2 2 MOLNAR BENCE1

A Győr ellen debütált a felnőtt csapatban bajnokin mérkőzésen Molnár Bence. 18 éves játékosunk a 85. percben Stiebert váltotta. A fiatal támadó a Hódmezővásárhely elleni kupamérkőzésen már lehetőséget kapott a nagycsapatban, akkor kezdőként lépett pályára. Molnár Bence 2015-ben csatlakozott a Budaörshöz, és eddig az utánpótláscsapatokban 115 gólt szerzett. Az előző szezonban az U19-ben, míg előtte az U17-ben is gólkirály lett, a jelenleg futó U19-es bajnokságban pedig 4 meccsen 5 gól fűződik a nevéhez.

Rajnay Attila, klubunk utánpótlás igazgatója, illetve az U19-es csapat vezetőedzője elmondta: Bence egy rendkívül gólérzékeny játékos, aki emellett megfelelő mentalitással is rendelkezik, továbbá a pályán kívül is igazi vezéregyéniség. Úgy látja, hogy Bencében sok potenciál rejlik, az elsődleges cél pedig, hogy állandósítani tudja a helyét a felnőtt keretben, és egyre több időt töltsön a pályán.

Bognár György, csapatunk vezetőedzője szerint a fiatal játékos már a nyári edzőmeccseken is megmutatta, hogy nem jön zavarba a kapu előtt. Elmondta: hogy az élet úgy hozta, hogy két saját nevelésű fiatal, Molnár Bence és Fehér-Kaplár Zsombor is leülhetett a kispadra a Győr elleni bajnokin. Előbbi pedig pályára is lépett. A szakvezető szerint ez is mutatja, hogy fontos, hogy a fiatalok mindig harcra készen álljanak, mert sosem lehet tudni, mikor jön el a lehetőség. Ha pedig ez megtörténik, mint Bence esetében, akkor élni kell vele. Bognár György szerint Molnár Bence jól mozgott a pályán és betartotta, amit a szakmai stáb kért tőle.

Gratulálunk Bence, és további sok sikert kívánunk!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás