Ifj. Albert Flórián lett a Budaörs vezetőedzője

A BSC 1924 FUTBALL KFT. IFJ. ALBERT FLÓRIÁNT SZERZŐDTETTE

Ma délelőtt megszületett a szerződés a megüresedett vezetőedzői pozícióval kapcsolatban. A menedzsment ifj. Albert Flórián mellett döntött akinek Szabados György lesz az asszisztense. Csapatunk újonnan kinevezett vezetőedzője korábban a Tököl csapatát irányította, legutóbb pedig a felcsúti Puskás Akadémián dolgozott operatív igazgatóként, majd képzési igazgatóként. Játékosként a Ferencváros és a BKV Előre csapatában szerepelt, illetve Izraelben és Franciaországban is futballozott. A válogatottban hatszor lépett pályára, háromszoros magyar bajnok és négyszeres Magyar Kupa-győztes volt, az FTC örökös bajnoka.

Kiss Károly, klubunk elnöke a következőt nyilatkozta a pestmegyeifoci.hu megkeresésére:

A kilenc pontos hátrány ellenére továbbra is a bajnokság megnyerése a célunk, hiszen ebben a bajnokságban lehet eső, lehet hó, bármi előfordulhat. Sok edzővel felvettük a kapcsolatot, közülük többet meg is hallgattunk. Azért esett ifj. Albert Flóriánra a választás, mert eljutottunk arra a pontra, hogy megpróbáljuk egy fiatal edző lendületét meglovagolni. Bár felnőtt csapatnál még nem bizonyított, az eddigi munkásságából és a pro licencéből adódó tapasztalata, valamint a bizonyítási vágya segíthet a csapatnak, hogy tavasszal megnyerjük a bajnokságot. Azért döntöttünk egy fiatal edző mellett, mert a játékosaink többsége is fiatal. Talán ő jobban megérti ezeket a legényeket, mentálisan közelebb tud férkőzni hozzájuk. Maximálisan az utánpótlásra helyezzük a hangsúlyt, és büszkén mondhatom, hogy az U21-csapatunk vezeti az NB II-es csoportját, és az erőviszonyokat nézve meg is fogja nyerni. Alapvetően utánpótlás-nevelő klubnak tartjuk magunkat, de kell NB II-es tagság, hogy nagyobb felszívóerővel bírjunk. További változást nem terveztünk, bár két védő érkezése már biztos: a 22 éves Ódé Norbert a Csákvár csapatától igazol Budaörsre, a 27 éves Csengő Tamás pedig visszatér, mert fél évig családi okok miatt a Bács-Kiskun megyei első osztályban futballozott.

Kapcsolódó sajtó cikkek:

Az új edzőknek sikeres munkát kívánunk jövőre, és nagyon reméljük, hogy hozzá tudnak segíteni bennünket a bajnokság megnyeréséhez.

Hajrá Budaörs!


Nyomtatás