Megvan a negyedik győzelem a szezonban

Fontos 3 pontot szerzett csapatunk.

Győzött a BSC az NB II. 16. fordulójában. Csapatunk az Ajka vendégeként könyvelhetett el 3-2-es sikert.

A mérkőzés összefoglalója:

Az első lehetőség az 5. percben alakult ki, Stieber lövését védte bravúrral Berla. A 23. percben azonban már a hazaiak portása is tehetetlen volt. Kulcsár beadását Halmai juttatta kapuba, megszerezve ezzel a vezetést csapatunknak. Négy perccel később nem sokon múlt az egyenlítés, Kékesinek a gólvonalról kellett tisztáznia. A 34. percben csapatunk megduplázta előnyét. Molnár Cs. lőtte ki 20 méterről a bal felső sarkot. Hat perccel később szépítettek a hazaiak. Csizmadia egy szögletet követően bólintott a kapuba. Az első játékrész utolsó percében Oláh is a halóba fejelt, a játékvezető azonban les miatt érvénytelenítette a találatot.

A második félidő elején nagy szerencsére volt az Ajkának. Kulcsár fejese kiesett Berla kezei közül, és a felső lécre pattant, onnan pedig ismét az ajkai kapushoz került a labda, ezúttal azonban már meg tudta fogni. A 61. percben Kulcsár és Halmai összjátékát követően utóbbi lőtt kapura, Berla biztosan fogta a próbálkozást. A 71. percben ismét kétgólos előnyre tett szert együttesünk. Kulcsár kapott jó indítást, majd a bal alsóba gurított. Az utolsó pillanatokban szépítettek a hazaiak, Oláh a 90. percben 18 méterről lőtt a jobb alsóba. Több gól már nem esett, így csapatunk megszerezte negyedik győzelmét a szezonban.

Ajka: Berla – Lengyel (Horváth P., 70), Kenderes, Nagy M., Csemer, Heffler, Csizmadia, Görgényi, Soltész (Nagy I, 38), Stoiacovici (Oláh, 38), Kovács
Nem lépett pályára: Horváth D., Illés, Nagy B., Molnár
Vezetőedző: Kis Károly

Budaörs: Szabó Ba. – Marques-Ariosa (Menyhárt, 65), Medgyes, Kékesi, Fényes, Zsidai, Kulcsár (Végh, 82), Stieber (Forgács, 58), Halmai, Szabó Bá., Molnár Cs.
Nem lépett pályára: Varasdi, Horváth E., Mocsi, Szabó L.
Szakmai igazgató: Bognár György
Vezetőedző: Márkus Tibor

Sárga lap: Kovács (70), Kenderes (77), Csizmadia (80), Oláh (92), illetve Halmai (46), Kulcsár (57), Szabó Bá. (77)

Gólszerző: Csizmadia (40), Oláh (90), illetve Halmai (24), Molnár Cs. (34), Kulcsár (71)

Márkus Tibor értékelése:

Küzdelmes mérkőzést sikerült megnyernünk. A fiúk nagyszerűen helytálltak, küzdöttek egymásért, és ha kellett kijavították egymás hibáit. Talán kicsit nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk, mert voltak még lehetőségeink. 3-1-nél a hajrában egy egyéni hibából kaptunk gólt, de összességébe megérdemelt győzelmet arattunk.

NB II. 16. forduló:

Soroksár – Győr 2-2
Dorog – Békéscsaba 4-1
Szolnok – Kazincbarcika 2-0
Siófok – Nyíregyháza 6-1
Gyirmót – MTK 1-2
Ajka – Budaörs 2-3
Csákvár – Tiszakécske 1-1
Szeged – Vasas 1-3
Haladás – Vác 3-0

A Budafok a Balmazújváros kizárása miatt nem lépett pályára a fordulóban.

Csapatunk 15 pontjával (4 Gy 3 D 7 V) a 13. helyre jött fel a tabellán győzelmének köszönhetően.

A következő fordulóban a Tiszakécske lesz az ellenfél. A mérkőzés vasárnap (11.10) 17 órakor kezdődik.

 

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás