Vereség a Vasas otthonában

Angyalföldön szakadt meg a győzelmi széria.

BSC 201920 MBL 19F VASAS FC BUDAORS 3 0 BORITO

Kikapott a BSC az NB II. 19. fordulójában. Csapatunk a Vasas otthonában szenvedett háromgólos vereséget, ezzel megszakadt a győzelmi sorozat – együttesünk az ezt megelőző négy mérkőzést egyaránt behúzta.

A mérkőzés összefoglalója:

A 11. percben Horváth Emil lőtt 17 méterről, próbálkozását magabiztosan védte Bősz. A 15. percben Stieber lövése a védőblokkról szögletre ment, a sarokrúgás veszélytelennek volt. 8 minutummal később megint Stieber veszélyeztetett, a hazai kapus nagyot védett. A 27. percben Balajti lépett ki a védők vonalából, lövése mellé ment. Egy perccel később ismét Balajti kapott jó indítást, lövését Szabó Balázs védte magabiztosan. A 30. percben Stieber lövése centikkel kerülte el a kaput. Három perccel később Birtalan érkezett jól egy szögletre, fejesét a gólvonalról rúgta ki Medgyes. A 40. percben Kulcsár egy jó cselt követően lőtt kapura, próbálkozása mellé ment. Egy perccel később nagy helyzet adódott a Vasas előtt, Balajti 8 méterről lőtt fölé.

Az 50. percben Kulcsár lépett ki a védők között, lövését Bősz védte. Az 55. percben Medgyes távoli lövése szállt fölé. Az 58. percben megszerezte a vezetést a Vasas. Birtalan szép csellel csapta be védőjét, majd Balajti elé tálalt, aki Szabó Balázs felett a kapuba löbbölt. A 62. percben Birtalan fejese az oldalhálóban kötött ki. A 65. percben Molnár Cs. beadását Horváth fejelte kapura, próbálkozása centikkel ment fölé. A 75. percben megduplázta előnyét a hazai csapat, Köböl lőtt kapásból a jobb alsóba. Három perccel később Balajti lőtt mellé ziccerben. A 85. percben a kegyelemdöfést is bevitte a hazai csapat. Birtalan érkezett egy beadásra és lőtt a kapuba, beállítva a 3-0-s végeredményt.

Vasas: Bősz – Szivacski, Tóth, Birtalan (Rétyi, 90'), Köböl (Daróczi, 76'), Hinora, Hajdú, Gál, Lakatos, Terbe, Balajti (Szedlár, 84')
Nem lépett pályára: Ivan, Szilágyi, Kleisz, Viczián
Vezetőedző: Szanyó Károly

Budaörs: Szabó Balázs – Molnár Cs., Gyurácz, Kékesi, Fényes (Bakos, 63), Medgyes – Zsidai, Stieber – Halmai (Szabó Bálint, 56), Horváth E. (Molnár B., 71) – Kulcsár
Nem lépett pályára: Tóth, Menyhárt, Végh, Ódé
Szakmai igazgató: Bognár György
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Balajti (58), Köböl (75), Birtalan (85)

Márkus Tibor értékelése:

Megérdemelt győzelmet aratott a Vasas. Jobban, jobb tempóban játszottak, motiváltabbak voltak. Nem tudtunk átesni a holtponton, pontatlanok voltunk, nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Végig az volt az érzésem, hogy nem is vasárnap van, hanem szerda, mert általában akkor játszunk így.

NB II., 19. forduló:

Vác – Szeged 1-2
MTK – Szolnok 1-0
Budafok – Siófok 0-0
Nyíregyháza – Csákvár 2-0
Kazincbarcika – Dorog 0-3
Tiszakécske – Soroksár 0-3
Győr – Haladás 2-1
Ajka – Békéscsaba 1-4
Vasas – Budaörs 3-0

A Gyirmót a Balmazújváros kizárása miatt nem lépett pályára a fordulóban.

Csapatunk a szezon felénél 24 ponttal (7 Gy – 3 D – 8 V) a 11. helyen áll a bajnokságban.

A következő fordulóban Nyíregyházára látogat a BSC. A mérkőzés vasárnap (12.08) 13 órakor kezdődik.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás