Győzelemmel kezdte a tavaszt csapatunk

Egygólos győzelem a Vác ellen.

BSC 201920 MBL 22F VAC FC BUDAORS 0 1 BORITO(Zsóri Dániel góllal debütált első Budaörsi mérkőzésén.)

Győzelemmel kezdte a tavaszt csapatunk. A BSC az NB II. 22. fordulójában a Váccal csapott össze Balmazújvárosban és begyűjtötte a 3 pontot.

A mérkőzés összefoglalója:
A Vác előtt adódott az első lehetőség. A 14. percben Bartos a bal alsót vette célba, lövése centikkel ment mellé. A 23. percben Zsidai távöli lövése veszélytelennek bizonyult. A 27. percben Szabó szaladt el a szélen és adott be középre, Stieber lövését Halasi védte bravúrral. A 41. percben Medgyes beadására Zsóri érkezett jól és lőtt a jobb felsőbe, a játékvezető azonban les miatt érvénytelenítette a találatot. A 43. percben Stieber lövése szállt fölé.

Az 53. percben Zsóri kapott remek labdát, lövését Halasi védte bravúrral. A 62. percben megszerezte a vezetést csapatunk. Zsóri végezhetett el szabadrúgást 25 méterről, lövése a bal felsőben landolt. A 68. percben Szabó ugratta ki remekül Pethőt, aki a bal felsőt vette célba, próbálkozása azonban mellé ment. A 82. minutumban az egy perce pályán lévő Bakos előtt adódott lehetőség, lövése centikkel kerülte el a kaput. A 86. percben Sajbán lövését fogta biztosan Halasi. A 91. percben újabb gólt szerezhetett volna csapatunk, Zsidai lőtt kapura, Halasi védett nagyot.

BSC 201920 MBL 22F VAC FC BUDAORS 0 1 ZSORI DANIEL GOLOROM

Vác: Halasi – Márkus, Kasza, Dulló, Szűcs, Szalánszki (Katona, 68), Bonivárt, Pölöskei (Szenes, 52), Bartos, Lefler (Zámbó, 77), Geringer
Nem lépett pályára: Bajkán, Juhász, Torda, Sárosi
Vezetőedző: Burzi Attila

Budaörs: Kovács – Marques-Ariosa, Kékesi, Gyurácz, Medgyes, Zsidai, Sajbán, Molnár Cs. (Molnár T., 89), Stieber (Pethő, 57), Zsóri (Bakos, 82), Szabó
Nem lépett pályára: Tóth, Forgács, Fényes, Mocsi
Szakmai igazgató: Bognár György
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Zsóri (62)
Sárga lap: Halasi (32), Szűcs (32), Lefler (55), Kasza (61), Márkus (70), illetve Zsóri (33), Zsidai (54)

Márkus Tibor értékelése:
Teljes mértékben megérdemelt győzelmet arattunk. A körülményekhez képest szép számmal tudtunk helyzeteket kialakítani. Jobb helyzetkihasználással hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést, de győzelmünk jogosságát nem lehet megkérdőjelezni.

Csapatunk 27 ponttal a 12. helyen áll a tabellán.

1920 22 fordulo tabella

A következő fordulóban a Budafok lesz az ellenfél. A mérkőzést vasárnap (02.09) 14 órától játsszák Tatabányán.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás