Vereség a második tavaszi mérkőzésen

Egy gól döntött a Budafok ellen.

BSC 201920 MBL 23F BUDAORS BUDAFOK 0 1 BORITO

Vereséget szenvedett csapatunk az NB II. 23. fordulójában. A BSC a Budafokot fogadta Tatabányán, a három pont sorsáról egy vendéggól döntött. Együttesünk 27 ponttal továbbra is a 12. helyen áll a bajnokságban.

A mérkőzés összefoglalója:

A budafokiak kapusának akadt először dolga a mérkőzésen. A 4. percben Stieber szabadrúgását bravúrral védte Póser. A 26. percben Kovács érkezett jól egy beadásra, azonban 2 méterről fölé lőtt. Három perccel később Kovács lekészített labdáját Zsolnai lőtte mellé. A 30. percben ismét Zsolnai veszélyeztetett, 16 méterről leadott lövését Kovács Péter védte.

Az 53. percben kapusunknak kellett kétszer is nagyot védenie. Először egy szabadrúgást tolt bravúrral a felsőlécre, majd a kipattanót is védte. Az 57. percben megszerezték a vezetést a vendégek, Skribek elé került szerencsésen a labda, lövése a bal alsóban kötött ki. A 79. percben Zsolnai tekerése centikkel kerülte el a kaput. Több helyzet már nem volt, a Budafok nyerte a mérkőzést.

Budaörs: Kovács – Marques-Ariosa (Molnár T., 70), Fényes, Gyurácz, Medgyes – Zsidai, Bakos (Pethő, 57), Molnár Cs. – Stieber, Szabó Bálint, Zsóri
Nem lépett pályára: Szabó Balázs, Forgács, Mocsi, Ódé, Váradi
Szakmai igazgató: Bognár György
Vezetőedző: Márkus Tibor

Budafok: Póser – Margitics, Oláh, Gohér, Zsolnai, Kovács (Mervó, 88), Skribek, Filkor (Soltész, 20), Vaszicsku, Romic, Szabó (Ihrig-Farkas, 75)
Nem lépett pályára: Kovács, Opavszky, Horváth, Kulcsár
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Gólszerző: Skribek (57)
Sárga lap: Zsóri (35), Zsidai (78), Molnár T. (80), illetve Oláh (39), Kovács D. (86)

Márkus Tibor értékelése:

Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült helyzeteket kialakítanunk, ezeket azonban nem tudtuk gólra váltani. A második félidőben visszaesett a teljesítményünk, ellenfelünk fölénk kerekedett és egy hibánkat kihasználva megszerezték a vezetést. A bekapott gól után sem tudunk megújulni. A hozzáállással nem volt gond, de ezúttal a mutatott játék elmaradt az elvárható szinttől.

NB II. 23. forduló:

Szolnok – Haladás 0-0
Budaörs – Budafok 0-1
Dorog – Vác 0-0
Soroksár – MTK 3-4
Békéscsaba – Nyíregyháza 2-2
Tiszakécske – Kazincbarcika 2-2
Szeged – Gyirmót 0-0
Ajka – Vasas 2-3
Győr – Siófok 1-2

A következő fordulóban csapatunk szabadnapos. Legközelebb két hét múlva (02.23) a Haladással csap össze a BSC.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás