Sajbán Miklós: Fásult volt a csapat

Kevés kialakított helyzet, fásult csapat – a többi között ez vezetett Sajbán Miklós szerint a Kaposvár elleni vereséghez. Középpályásunk szerint rosszul érintette a csapatot a válogatott szünet, a szerdai Pécs elleni mérkőzésen azonban javítani szeretnének.

BSC 202021 MBL 6F BUDAORS VASAS FC 3 1 SAJBAN MIKLOS

Hogyan élted meg belülről a Kaposvár elleni meccset?
Megmondom őszintén, hogy nagyon rosszul éreztem magam a pályán, fásultságot éreztem a csapaton, nem volt bennünk átütőerő. A Kaposvár sem játszott jól, de jól használták ki a lehetőségeiket. Egy komolyabb helyzetünk volt, és hiába próbálkoztunk nem tudtunk több ziccert kialakítani, bár többet volt nálunk a labda. Egy-egy rosszabb teljesítményt még elbír a csapat, azonban most szinte mindenki gyengébb napot fogott ki.

Mondhatjuk, hogy nagyon rosszkor jött nektek a válogatott szünet? Ha egy héttel előbb lett volna a Kaposvár elleni meccs, máshogy alakult volna?
Azt nem tudom, hogy máshogy alakult volna, de az tény, hogy a válogatott szünet nem jött jól számunka. Valóban megtört a lendület, pedig előtte zsinórban három mérkőzést is nyertünk.

Összességében hogyan értékelnéd az eddigi nyolc mérkőzést?
Lehetne jobb is, de úgy érzem jó úton járunk. Sok sérültünk volt, nem tudtunk teljes kerettel dolgozni. Most már kezd helyre állni a csapat, és bízom benne, hogy feljebb tudunk lépni a tabellán.

A sérültek listáján a te neved is szerepelt, azóta minden rendben veled?
Az első fordulóban a Debrecen elleni mérkőzést kellett kihagynom húzódás miatt, azóta szerencsére egészséges vagyok.

Sokat nem pihentek, szerdán Pécsre utaztok, mit vársz a találkozótól?
A Pécs egy jó focit játszó csapat, amely szereti az ellenfél térfelén tartani a labdát. Izgalmas mérkőzés lesz, hiszen két támadó szellemű együttes lép pályára, mindkét gárda gólokat akar szerezi. Mint minden meccsen, ezúttal is győzelmi szándékkal lépünk pályára.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás