Emelt fővel búcsúzott az U17

Megnyerte a visszavágót a csapat.

BSC 202122 U17 RAJATSZAS 2 FORDULO BUDAORS KISVARDA 3 2 BORITO

Nem indult könnyű helyzetből a visszavágón az osztályozó második fordulójában U17-es csapatunk, de végül emelt fővel zártak fiataljaink. Nagy Krisztián együttese egy 6-0-s vereség után fogadta a Kisvárdát az Árok utcában. A BSC szerzett vezetést, amire a várdaiaknak még az első félidőben volt válaszuk. A második játékrészben két újabb budaörsi találat született, szemben a vendégek egy góljával, így győzelemmel zárta a rájátszást együttesünk.

MLSZ Regionális U17 Rájátszás, 2. forduló:
Budaörs – Kisvárda 3-2 (továbbjutott a Kisvárda 8-3-as összesítéssel)

Budaörs: Martin M. – Erdey (Polgár, 70.), Pintér B., Ősi (Fiedler, 70.), Éles, Nagy G. (Zolyia, 58.), Forgács, Urbantsok (Jármai, 80.), Katona (Nagy H., 80.), Spinner (Gyurina, 70.), Borbás B.

Gólszerző: Ősi (28.), Éles (57.), Fiedler (90.), illetve Puporka (42.), Rózsa S. (92.)

Nagy Krisztián értékelése:
Elképesztően büszke vagyok a csapatra, a mutatott játékra, a mentalitásra. Tisztában voltunk vele, hogy a továbbjutás elúszott az első meccsen, de be akartuk bizonyítani, hogy képesek vagyunk legyőzni a Kisvárdát. Az elmúlt napok arról szóltak, hogy elhiggyék a játékosok, hogy igenis képesek erre. Kielemeztük az odavágó hibáit és ami a legfontosabb: tanultunk belőle, és tudtunk fejlődni. Maga a mérkőzés ugyanolyan volt, mint az első találkozó a 37. percig, azaz a kiállításig: kiegyenlített csata mezőnyben némi kisvárdai fölénnyel, azonban most értékesítettük a helyzeteink nagyrészét, így sikerült legyőzni az egyetlen olyan csapatot is, amelyet az irányításom alatt eddig még nem tudtunk.

17 éveseink számára véget ért a bajnokság, megérdemelt pihenőre mennek a fiúk.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat