Hazai megmérettetés jön.

Tavaly még a másodosztályban találkozott a két együttes.

Hazai mérkőzés vár a hétvégén csapatunkra. Bekő Balázs együttese a III. Kerületet fogadja. Jó előjel lehet a fiúk számára, hogy a legutóbbi hat Budaörsön megvívott bajnokin nem találtak legyőzőre. A BSC öt meccse veretlen, a múlthéten, Csornán ért el csapatunk 1-1-es döntetlent. 17 meccs után 25 ponttal a 9. helyen állunk.

A III. Kerület a legutóbbi kilenc meccséből hatot is megnyert, ám múlthéten 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Zalaegerszeg II. ellen. 32 ponttal a tabella 4. helyén állnak.

Az előző szezonban még az NB II.-ben találkozott a két együttes. Az óbudai találkozón nem született gól, míg az Árok utcában 1-0-s vereséget szenvedett csapatunk.

Az ellenfélnél Barczi Dávid a legeredményesebb 13 góllal, míg nálunk továbbra is Gula Boldizsár és Popov Patrik áll a házi góllövőlista élén 6-6 találattal.

„Reméltem, hogy Csornáról három ponttal távozunk, és akkor három győzelemmel a hátunk mögött, önbizalommal telve várhattuk volna a III. Kerület elleni meccset, ilyenre pedig rég volt példa. Komoly játékosmúlttal rendelkező, első-, illetve másodosztályú rutinnal felvértezett játékosok szerepelnek az ellenfélnél, de ettől nem ijedünk meg. Nem gondolom gyengébbnek a mi keretünket. Nagy kihívás lesz számunkra a találkozó, ki-ki meccsre számítok, de természetes győzelemre játszunk, és szeretnénk is nyerni”mondta honlapunknak Horváth Emil.

A mérkőzés szombaton (11.19) 13 órától játsszák.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat