Nem sikerült jól U16-os lányaink mérkőzése.

A listavezető ellen szenvedett vereséget csapatunk.

A 17. forduló záró mérkőzését hétfő délután játszotta le U16-os lánycsapatunk. Együttesünk azzal a a fehérvári csapattal találkozott, akik a bajnoki címért küzdöttek. A mérkőzés nem alakult jól a BSC-s lányok szempontjából. Az első félidőben a fehérvári csapat a 20. percben már kétgólos előny birtokában volt. Csapatunknak a félidő vége előtt sikerült szépítenie. Sajnos azonban lányaink számára a második félidő sem sikerült jobban, mint az első. A szünetet követő első percekben két újabb gólt szerzett a fehérvári együttes, majd a második játékrész felénél gyors gólváltás következett. A 60. percben ismét a vendégek voltak eredményesek, melyre lányainktól néhány percen belül még érkezett válasz, azonban az utolsó gólt, egy perccel a hazai találatot követően, a fehérvári lányok szerezték meg, ezzel beállítva a 2:6-os végeredményt. BSC-s lányaink 17 meccsen szerzett 12 ponttal (4 győzelem, 13 vereség) a tízcsapatos bajnokság 9. helyén állnak.

Leány Regionális U16 NP Nyugati csoport, 17. forduló:

Budaörs – Fehérvár FC 2-6

Budaörs: Deli Ramóna – Kelemen Dalma Kíra, Ladinszki Lilien, Csipler Julianna, Matula Csenge, Beke Lívia (Nemes Bernadett Brigitta, 65.), Tromposch Tamara (Szverle Enikő, 41.), Zólyomi Dorina Anna (Schauer Elisa, 65.), Bokor Szilvia, Galántai Nóra, Ferenczi Noémi (Papp Dóra, 52.),

Gólszerző: Ferencz N. (38.), Galántai N. (63.) illetve Zámbó N. (14.), Simon F. (20.), Kálmán F. (43.), Csanádi K. (44.), Zuggó B. (60., 64.)

A következő fordulóban a Kelen csapata lesz az ellenfél. A mérkőzést szombaton (05.20.) 10 órától játsszák.

Hajrá Lányok!
Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

 

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat