Utánpótlás | Eredmények

Négy mérkőzésen három győzelem, és egy vereség a hétvégi mérleg. U14-es korosztályos csapatunk meg se állt 11 gólig. Edzői értékelések, tabellák.

U14

 

Papp Gábor, vezetőedző:

17. Forduló
Gloriett SE - Budaörs 0:11
Gólszerzők: Nagy Gábor 2*, Zolyia Bence Róbert 2*, Szabó Martin Dániel 2*, Madarász Norbert Antal 3*, Erdey Balázs, Éles Ádám Miklós

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

Első félidő első felében pontrúgásokból és átlövésekből voltunk veszélyesek a hazai kapura. Hátul jól zártuk a hazai kontra lehetőségeket a kapunkig nem tudtak eljutni. A félidő második felében Bence egyéni  megoldásaiból három akció gólt is tudtunk szerezni. Második félidőben jól szálltak be a cserék és az ő hozzáállásuknak köszönhetően, ilyen arányba is megérdemelt győzelem született. Szélekről is a védelem mögé kerültünk és átlövésekből is rúgtunk gólokat. Hat mezőnyjátékosunk is gólt szerzett.

BSC U14 201819 F17 TABELLA


U15

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:

17. Forduló
Gloriett SE - Budaörs 1:2
Gólszerzők: Jász Gergő Koppány, Schindler Bálint Márk

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

Az első félidőben mezőnyfölényben játszottunk, de a 16-os környékén, ha jobb döntéseket hozunk, akár több gólt is szerezhettünk volna. A kapott gólunkat ellenfelünk egyetlen kontra támadása előzte meg. A második félidőt kemény bruszt jellemezte, amely az első félidei játék képe alapján ellenfelünknek kedvezett, de helyzeteket továbbra is mi dolgoztunk ki. Győzelmünk annak köszönhető, hogy amikor focizni kellett fociban, amikor harcolni kellett, harcban kerekedtünk ellenfelünk fölé.

BSC U15 201819 F17 TABELLA


U17

Pleván Ádám, vezetőedző

14. Forduló
III. Ker. TVE - Budaörs 0-2
Gólszerzők: Kerekes Zalán, Dutkai Dániel

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva."

"Az egyik riválisunkkal kezdtük a tavaszi bajnokságot. Jól indult számunkra a mérkőzés, már a 9. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Utána kisebb kihagyásokkal, de sikerült végig uralnunk az első félidőt, ami helyzetekben is megmutatkozott. Sajnos nem tudtuk megszerezni a második gólunkat, így nem mehettünk nyugodtan a szünetre. A második félidő elején ismét sikerült egy gyors gólt szereznünk. Viszont a játék irányítását a félidő felétől átengedtük az ellenfelünk, akinek ezáltal több lehetősége is adódott, de a védelmünk és Tóth Gábor a kapuban jól állták a sarat. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!"

BSC U17 201819 F14 TABELLA


U19

Rajnay Attila, vezetőedző

14. Forduló
III. Ker. TVE - Budaörs 2-1
Gólszerzők: Molnár Bence Bendegúz

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva."

"A tavalyi félévben látott játékhoz képest gyenge teljesítményt nyújtottunk. A lehetőségeink alapján nyerhettünk volna, de sajnos sem az egyéni, sem a csapatjáték nem működött igazán, ezért a sok hiba miatt nem is lehetett más az eredmény. Sajnos több játékos azt a fajta agresszív viselkedést, amit a meccsen várunk tőlük, inkább a lefújás utáni percekre tartogatják..."

 BSC U19 201819 F14 TABELLA

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi

 


Nyomtatás