Utánpótlás | Eredmények

Kiütéses U19-es győzelem az 1908 SZAC ellen. Edzői értékelések, tabellák.

U14

 

Papp Gábor, vezetőedző:

20. Forduló
Budaörs - Mészöly Focisuli SE 2:6

Gólszerzők: Zolyia Bence Róbert Spinner Szabolcs

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Nem jól kezdtük a mérkőzést, de a korai bekapott gólra gyorsan tudtunk válaszolni. Mind két csapat próbálta építeni a saját játékát, de a kapuk nem forogtak veszélybe. Félidő második felében két szögletből is gólt kaptunk és ez megfogta a csapatot. Nem tudtuk a vendégcsapat sebességét felvenni és technikailag is sok hiba volt a játékunkba. Négy gólt kaptunk pontrúgások után, ezeket a hibákat ki kell javítanunk. Összességében megérdemelt vendég győzelem született."

BSC U14 201819 F19 TABELLA


U15

 

ifj. Bognár György, vezetőedző:

20. Forduló
Budaörs - Mészöly Focisuli SE 3:0

Gólszerzők: Farkas Benedek, Jász Gergő, Bélavári Botond

"Az első félidőben nem koncentráltunk úgy, ahogy egy mérkőzésen kellene, nem volt ritmusunk és nagyon pontatlanul játszottunk. A szünet után szerencsére ez változott és magabiztos második félidei játékkal akár nagyobb arányú győzelem születhetett volna, de helyzeteinket nem használtuk ki. Fontos, hogy minden meccsen kiélezettek, elejétől a végégig koncentráltak legyünk, ebben az esetben a játék minden percét lehet élvezni kívülről és belülről egyaránt.!"

BSC U15 201819 F20 TABELLA


U17

Pleván Ádám, vezetőedző

17. Forduló
Budaörs - 1908 SZAC 5:0
Gólszerzők: Bárányos Roland 2x, Kerekes Zalán, Véghelyi Balázs, Oláh Boldizsár (öngól)

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Az első félidőben, óriási mezőnyfölényben, de lassan, kapkodva és sokszor pontatlanul játszottak a srácok. Sajnos az ellenfelünk képességei miatt így is 4:0-vál mehettünk a szünetre. A második félidőben egy fokozattal feljebb kapcsolt a csapat. Rengeteg helyzetet kialakítva, amiből csak egyet tudott értékesíteni. Gratulálok a srácoknak."

BSC U17 201819 F17 TABELLA


U19

Rajnay Attila, vezetőedző

17. Forduló
Budaörs - 1908 SZAC 12:2
Gólszerzők: Molnár Bence Bendegúz 5*, Panait Soma 3*, Halácsi Fülöp Mirkó, Kőszegi Bánk Tibor, Bertalan Márton Bálint, Nagy Barnabás

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

"Őszintén szólva, nem ilyen meccsre számítottam, hiszen az előttünk álló csapatot fogadtuk. Hihetetlen jó mentalitással lépett pályára a csapat. Ezen a napon a támadójátékunk lehengerlő volt, szép támadásokból szereztük a góljainkat és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. Nagyon örültem, hogy a csapat végre megmutatta mire képes, régóta vártunk már egy ilyen teljesítményre."

BSC U19 201819 F17 TABELLA

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás