U14: Közepes félév után, tavaszi előrelépést vár a szakmai vezetés

A harmadik helyen zárta az őszi félévet a csapat.

BSC 1920 U14 CSAPATFOTO KICSI

A harmadik helyen telel U14-es csapatunk. Papp Gábor és Menyhárt Attila együttese 13 mérkőzésen 30 pontot gyűjtött (9 Gy – 3 D – 1 V). A szakmai vezetés szerint közepes féléven van túl a 2006-os korosztály, tavasszal azonban előrelépést várnak a fiúktól.

Papp Gábor értékelése:

A nyári felkészülésünket július utolsó hetében kezdtük, majd augusztus első hetében edzőtáborral folytattuk. Több felkészülési mérkőzés is szerepelt a programunkban, így lehetőségünk volt arra, hogy Menyhárt Attila kollégámmal egyetemben jobban megismerkedjünk a 2006-os korosztály játékosaival. Az Árendás Tamástól átvett csapat jó része évek óta együtt dolgozik és formálódik.

A nyári átigazolási szezonban két játékos érkezett hozzánk (Rendessy Milán, Fiedler Gusztáv), így 20 mezőnyjátékossal és egy kapussal indultunk neki az őszi bajnokságnak. Egy főt adtunk az U15-ös korosztálynak (Horváth Botondot), egy fő edzett velünk az U13-as korosztályból. (Jován Vilmos). Nagy örömünkre szolgált, hogy Ardai Attilát leigazolta a Vasas egyesülete, ahol rendszeresen kap játéklehetőséget.

Szakmai céloknak továbbra is a játék építését és az ellenfél nyomás alá helyezését jelöltük meg. Edzés részvételében és az edzésen való munkában is nagyszerű hozzáállást kaptunk a gyerekektől. Sajnos a bajnokságunk nagyon meggyengült, több olyan egyesület is hiányzik, amelyek tavaly emelni tudták a bajnokság színvonalát.

Csapatunk egészpályás feltolt védekezése, letámadása jól működött, így a 13 mérkőzésen mindössze 8 gól kaptunk. A támadóharmadban nagyon nehéz dolgunk volt a visszazáró és tömörülő csapatok ellen, itt fejlesztenünk kell a koncentrációt, illetve a helyzetkialakítást és a befejezéseket tovább kell pontosítanunk.

Mivel ezek a nagypályás utánpótlás korosztályok első évei, ezért folyamatosan kell fejlődniük a játék minden elemében.

Összességében egy közepes félévet tudhatunk magunk mögött, ebből adódik, hogy tavasszal még többet kell előre lépnünk, fejlődnünk.

Minden játékosnak és a családtagjainak, edző kollégáimnak és a vezetőségnek is Kellemes Ünnepeket kívánok!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás