Utánpótláscsapataink is elkezdték az edzéseket

Edzőtábor is szerepel a felkészülési programban.

Nemcsak a felnőtt együttesünknél zajlik a munka, utánpótláscsapataink is felhúzták a stoplis cipőt, és hétfőtől megkezdték a felkészülést a következő szezonra.

Az U19-es, az U17-es, az U15-ös, valamint az U14-es csapat is négy edzéssel készül a héten, a 19 évesek pénteken már edzőmeccsen is pályára lépnek, az Újpest FC lesz az ellenfél.

Jövőhéttől már valamennyi korosztály számára öt edzést vezényelnek, valamint edzőmeccsek is várnak a fiúkra a felkészülés alatt.

Július 27-től augusztus 2-ig az U19-es és az U17-es csapat Tapolcán edzőtáborozik. Augusztus 3-től 9-ig pedig az U15-ös és az U14-es együttes lép hasonló utakra, ők Zamárdiban töltenek el egy hetet.

Az edzők személyében is történt változás az utánpótlásban:

Az U19-es csapatot Pleván Ádám irányítja Urbán Zoltán segédletével. Az U17-es együttesért Rajnay Attila és Csobánki Ádám lesz a felelős. Az U15-nél Krajnc Balázs és Nagy Zsombor irányít, míg az U14- es csapatnál Papp Gábor és Menyhárt Attila folytatja a munkát.

Utánpótláscsapataink mellett segédkezik még Ludman Andor kapusedző, Tömösközi Richárd masszőr, aki a felnőtt együttesnél is tevékenykedik. Továbbá az erőnléti felkészítésben Pleván Ádám segítségére van klubunk játékosa, Kékesi Alexander, aki emellett az utánpótlásjátékosok rehabilitációjával is foglalkozik.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás