Hosszú idő után ízlelte meg ismét a vereség ízét az U17

Emberhátrányban kaptak ki fiataljaink.

BSC 202122 U17 RAJATSZAS 2 FORDULO KISVARDA BUDAORS 6 0 BORITO
(Fotó: Facebook/Kisvárda FC)

Kisvárdára látogatott U17-es csapatunk az osztályozó második fordulójában. Nagy Krisztián együttese számára nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy eltervezték. A hazaiak a 16. percben büntetőből szereztek vezetést, majd még az első félidőben megpecsételődött csapatunk sorsa, mivel a 37. percben Székely Zoltán a kiállítás sorsára jutott, egy perccel később pedig a várdaiak kétgólosra növelték előnyüket. A második félidőben további négy gólt kapott csapatunk, így nehéz helyzetből várhatja a visszavágót.

MLSZ Regionális U17, Rájátszás, 2. forduló:
Kisvárda – Budaörs 6-0

Budaörs: Séra – Erdey (Szabó M., 76.), Székely, Pintér B., Ősi (Vámos, 76.), Éles, Borbás B. (Nagy G., 65.), Urbantsok (Gyurina, 65.), Forgács, Spinner (Zolyia, 46.), Katona (Nagy H., 76.)

Nem lépett pályára: Martin M.

Gólszerző: Pyshchur (16. – büntetőből), Puporka (38., 70.), Kobeliash (49.), Ésik (51.), Rózsa S. (72.)

Piros lap: Székely (37.)

Nagy Krisztián értékelése:
Semmit sem valósítottunk meg abból, amire készültünk, ennek ellenére az első félidő mondhatni kiegyenlített volt, minimális volt a hazai fölény úgy, hogy 0-0-nál ziccert hibáztunk. A kiállítás és a rögtön kapott gól megpecsételte a sorsunkat. Bár a végeredményt erősen befolyásolta, hogy emberhátrányba kerültünk. A realitás az, hogy egy jobb csapattól kaptunk ki. A gyerekeknek talán így is örök élmény marad, hogy egy első osztályú stadionban játszhattak.

A visszavágót szerdán (06.15.) 17 órától játsszák az Árok utcában.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat