Tizedes lett U15-ös csapatunk.

Sorozatban tizedik győzelmüket zsebelték be fiataljaink.

A sorozatban tizedik győzelem megszerzése céljából lépett pályára a hétvégén Komáromban U15-ös csapatunk. Az első félidőben nem forogtak veszélyben a kapuk, egyik csapat sem tudott gólhelyzeteket kialakítani. A második játékrészben már magasabb fordulatszámon pörögtek fiataljaink, akik három remek akciógólt szereztek, és mivel a védelem stabilan állt a lábán, magabiztos győzelemmel térhetett haza a csapat. A BSC 15 meccs után 37 ponttal (12 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség) a 14 csapatos bajnokság 3. helyén áll.

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 15. forduló:
Komárom – Budaörs 0-3

Kezdőcsapat: Vas B. – Scholtz, Molnár P., Pákozdy, Pintér A. (Koller B.), Juhász F., Puskás, Nagy B. (Gergi), Pintér B. (Zsilinszky Á.), Bartha, Stupek (Kálmánczhey)

Vezetőedző: Gulyás Szabolcs

Gólszerző: Stupek (61’), Juhász (70’), Pákozdy (74’)

Gulyás Szabolcs értékelése:

Szakmailag nehéz értékelni a látottakat, talán annyiból szolgálta jól a játékosok fejlődését a meccs, hogy alkalmazkodniuk kellett a ritkán tapasztalható, extrém széllökésekhez. Az első félidőben ez nem igazán sikerült, nem a megbeszéltek szerint futballoztunk. Menyhárt Attila kollégám azonban összekapta a csapatot a második játékrészre, itt már tetszetős támadásokat vezettünk. Alacsony színvonalú mérkőzés volt, a három szép gólunknak örülhetünk, de egyénileg és csapatszinten is elmaradtunk a kívánt nívótól. Büszkeségre ad okot, hogy immáron 10 bajnoki mérkőzés óta hibátlanok vagyunk, ez egy nagyon szép sorozat, gratulálok hozzá a gyerekeknek!

A következő fordulóban a szombathelyi Király SE lesz az ellenfél. A mérkőzést szombaton (03.18.) 15 órától játsszák.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat