NB II | Budaörs - Nyíregyháza Spartacus

Két nap múlva a bajnokság huszonkettedik fordulójának mérkőzéseivel folytatódik a Merkantil Bank Liga küzdelemsorozata. Csapatunk vasárnap, Tatabányán kezdheti meg a tavaszi menetelést.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2019.02.03. (vasárnap) 14:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Zierkelbach Péter (asszisztens: Legeza László, Baghy Csaba). Tartalék játékvezető: Böcskei Balázs


Csapatunk az 5. helyről várja a vasárnapi, Nyíregyháza Spartacus elleni 22. fordulót. Ellenfelünk a „Szpari” 25 ponttal a 14. helyen áll a bajnokságban.

Az MLSZ Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzata szerint az átigazolási időszak a profi osztályokban – hivatásos labdarúgók belföldi átigazolása esetén – január 15-től február 14. éjfélig tart. Ahogy arról már beszámoltunk visszatért Budaörsre Stieber András. Távozott a klubtól Kesztyűs Barna, Csiki Norbert, és Bátyi Gergő.

A Nyíregyházánál sem volt nagy játékos mozgás a télen, csak Dragóner Filip (Mezőkövesd), és a vendégek házi góllövőlistáját 8 találattal vezető Pekár László (Mezőkövesd) távoztak Nyíregyházáról. A mai napig új játékost nem igazolt a „Szpari” a téli szünetben.


A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el a srácokat és szurkolásukkal segítsék újabb győzelemre csapatunkat!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


 


Nyomtatás