Kaposvári Rákoczi FC - Budaörs 0-2 (0-1)

Kaposváron vendégszerepeltünk a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában. Jó iramú mérkőzésen, idegenben Sajbán Máté, és Fejős Áron találatával sikerült 2-0-ra győznünk.

BSC 201819 MBL 23F KAPOSVAR BUDAORS 0 2 BORITO

Három hét alatt háromszor találkozik egymással a két csapat. Az első „felvonásra” vasárnap késő délután a Merkantil Bank Ligában került sor Kaposváron.

A felsőházi rangadónak méltóan kezdtek a csapatok, az első perctől kezdve nagyon jó iramú mérkőzést láthattak a helyszínen, és a TV készülék előtt ülő nézők.

Remek sokpasszos játékkal igyekeztünk feltörni a hazaiak védelmét, a 11. percben Sajbán Máté először még a kapusba lőtte a játékszert, de a 17. percben már nem hibázott. Egy eladott labdára csapott le a kaputól 30 méterre, Slaktára rávezette majd kilőtte a bal alsót. (0-1)

A második félidőt nem kezdtük jól, az 57. percben Tányéros buktatta Nagy Richárdot a 16-oson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. Ádám Martin állt a labda mögé, lövését Demjén Patrik védeni tudta.

A 86. percben a csereként pályára lépő Végh Gábor, és Fejős Áron hozta össze a mindent eldöntő találatot. Végh volt önzetlen, és passzolt a 16-oson belül Fejősnek, aki az üres kapuba vágta a labdát. (0-2)

2018 július 29-én szenvedett vereséget hazai pályán a Kaposvár. Akkor a Gyirmót FC Győr tudott szintén kettőnullára győzni a „Rákóczi” otthonában. Ezzel a győzelemmel egy helyet javítottunk a tabellán, és már a 4. helyen áll a Budaörs a Merkantil Bank Ligában.

Folytatás a Kaposvár ellen, február 20.-án a Magyar Kupában Tatabányán.


A 2018/19-es Merkantil Bank Liga állása 23 fordulót követően

23 fordulo tabella


MESTERMÉRLEG

Waltner Róbert

A Budaörs sikere megérdemelt. Az első félidőben nem voltam elégedett a csapat hozzáállásával, a szünetben a játékosok eligazítást kaptak. A második félidőben látottakkal már elégedett voltam. Ebben a játékrészben kockáztattunk, a fordulópontot a tizenegyes jelentette, amiből rosszul jöttünk ki.

Bognár György

A meccs második félidejének első tíz percét leszámítva nagyon jól játszottunk, több lehetőségünk volt a gólszerzésre. A mérkőzés alapján úgy látom, a Magyar Kupában nehéz dolgunk lesz a Kaposvár ellen.


KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC –BUDAÖRS 0–2 (0–1)
Kaposvár
, 600 néző. Vezette: Farkas Tibor (Kovács II Gábor, Aradi József)

KAPOSVÁR: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A., Hegedűs D. (Nagy J., 55.) – Nagy K. (Nagy R., 41., Rajczi, 68.), Beliczky, Tömösvári – Ádám M.
Vezetőedző: Waltner Róbert

BUDAÖRS: Demjén – Kékesi, Tányéros, Fényes – Menyhárt, Tóth K. (Végh, 81.), Sajbán Miklós (Lengyel, 61.), Stieber A. (Fejős, 80.), Medgyes – Czvitkovics – Sajbán Máté
Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerzők: Sajbán Máté (0–1) a 17., Fejős (0–2) a 86. percben
 

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

 Nyomtatás