NB II | Kaposvári Rákoczi FC - Budaörs

Három hét alatt, háromszor is találkozunk a Kaposvár csapatával. Most vasárnap először a Merkantil Bank Ligában, majd kétszer a Magyar Kupában mérkőzünk meg a Somogy megyei együttessel.

Helyszín: Kaposvár, Kaposvári Rákoczi Stadion
Időpont: 2019.02.09. (vasárnap) 18:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Farkas Tibor (asszisztens: Kovács II. Gábor, Aradi József). Tartalék játékvezető: Leél-Őssy Ádám


Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Kaposvár újoncként nem alaptalanul foglalja el a bajnokságban a 3. helyet. Az egyik legjobb formában lévő csapatról beszélhetünk. Az elmúlt 10 bajnoki mérkőzést figyelembe véve az első helyet foglalják el (7 győzelem 2 döntetlen, 1 vereség, 15 rúgott, és csak 6 kapott gól) a mérlegük.

Az őszi fordulóban Tatabányán egy ötgólos mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedtünk, góljainkat Sajbán Máté, és Lengyel Béla szerezte akkor.

Az előzőz fordulóban a télen a Vasastól érkező Ádám Martin góljával győzni tudtak a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvár otthonában.

Ellenfelünk legeredményesebb játékosai: Beliczky Gergő aki 11 alkalommal volt eredményes. Mögötte Rajczi Péter, és Szakály Attila következnek 5-5 találattal.


Csapatunk is győzelemmel hangolódott a vasárnapi rangadóra. A Nyíregyháza ellen egy nagyon jó iramú mérkőzésen Stieber András duplájával, és Sajbán Miklós góljával 3-2-re tudott győzni csapatunk.


A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetít. A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el a srácokat és szurkolásukkal segítsék újabb győzelemre csapatunkat!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


 


Nyomtatás