Magyar Kupa | Budaörs - Budapest Honvéd

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, Tatabányán fogadjuk az első osztályú Budapest Honvéd együttesét.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2019.03.13. (szerda) 14:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Gábor Péter (asszisztens: Becséri Gergely, Király Zsolt). Tartalék játékvezető: Kóbor Péter

Alapvonali játékvezetők: Molnár Attila, Radványi Ádám


BSC 201819 MK BUDAORS BP HONVED BORITO

Talán nem mondunk nagyot azzal, hogy nem mi vagyunk a párosítás esélyese. De mivel a kupáról van szó, ahol két mérkőzés alatt dől el a továbbjutás, azon leszünk, hogy megnehezítsük az első osztályú Honvéd dolgát.

 A két együttesnek a szerdai összecsapást megelőzően már kétszer találkozott a kupában. Először 2010. szeptember 22-én Budaörsön találkozott egymással a két együttes, ahol 2-1-es vereséget szenvedtünk egy nagyon szoros mérkőzésen. Akkor a 4. percben Alfi révén szerezte meg a vezetést a Honvéd, amire a 71. percben Tüske Roland (klubunk jelenlegi Sportigazgatója) válaszolt. A továbbjutást jelentő találatot a 89. percben, Debreceni András szerezte végül meg.

Másfél évvel ezelőtt,  2017. október 25-én a legjobb 32 közé jutás volt a tét, és ezúttal is megnehezítettük a Honvéd dolgát. A 33. percben Lanzafame szerezte meg a vezetést a Honvédnak, amire a 91. percben Sajbán Miklós tudott válaszolni. A hosszabbításban nem született gól, így tizenegyesek döntöttek a továbbjutásról, ami után végül a Honvéd harcolta ki a továbbjutást.


Arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el a srácokat és szurkolásukkal segítsék győzelemre csapatunkat!

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás