NB II | Budaörs - Budafoki MTE

Április 14-én, vasárnap 16.30-tól a tizenharmadik helyezett Budafokot fogadjuk Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban, az NB II 32. fordulójában.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2019.04.14. (vasárnap) 16:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Nazsa Tamás (asszisztens: Berényi Ákos, Márkus Péter). Tartalék játékvezető: Veizer Roland


BSC 201819 MBL 32F BUDAORS BUDAFOKI MTE CIKK

A Budafok a 31. forduló után 11 győzelemmel, 5 döntetlennel és 15 vereséggel 38 pontot szerzett, amivel a tizenharmadik helyen állnak a bajnokságban. Öt döntetlenjüknél csupán két együttes ért el kevesebbet: a Gyirmót (2) és a csapatunk, a Budaörs (3). Gólkülönbségük 40-51. Lőtt gólok tekintetében a tizenharmadikak, míg a kapott találatok vonatkozásában a Vasassal holtversenyben a harmadik legtöbb gólt kapták eddig a Merkantil Bank Ligában.

 A piros-feketék a téli szünetre úgy mentek, hogy csak egy pont választotta el őket a kiesés jelentő 18. helytől. A tavaszi idényre viszont összeállt az együttes, és nagyon értékes győzelmeket arattak, amivel megerősítették pozíciójukat a középmezőnyben. Idegenbe verték a Soroksárt (0-1), hazai pályán nyertek a Győr (2-1), és a Békéscsaba (2-1) ellen. A legutóbbi fordulóban pedig hazai pályán játszottak 2-2-es döntetlent a Nyíregyháza ellen. Az elmúlt tíz találkozót vizsgáló képzeletbeli tabellán vasárnapi ellenfelünk a hetedik 17 ponttal.

Ősszel Budafokon, Csiki Norbert ('33), és Fodor Dániel ('65) találataival kettő-nullára is vezettünk. A mérkőzés 72. percében Oláh hatalmas távoli bomba találatával visszajött a mérkőzésbe a Budafok, de több gól nem született azon a mérkőzésen, így idegenben 2-1-re sikerült győznünk idegenben.

Ellenfelünk legeredményesebb játékosai: Kovács Dávid 15 találattal vezeti a házi góllövőlistát. Mögötte Pölöskei Péter (5), Kercsó Bence (3), és Kulcsár Kornél (3) találattal következnek.

A vendég tabellát figyelembe véve a Budafok

16. Budafok, 15 mérk. 4 Győzelem, 4 döntetlen, 7 vereség, 12 rúgott gól, 26 kapott gól, 11 pont a mérlegük.

A hazai tabellát figyelembe véve a Budaörs

14. Budaörs, 15 mérk. 6 Győzelem, 3 döntetlen, 6 vereség, 26 rúgott gól, 19 kapott gól, 21 pont a mérlegünk.


Arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy amennyiben tehetik és módjukban áll, kísérjék el a srácokat és szurkolásukkal segítsék győzelemre csapatunkat!

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás