Ligaértekezlet a szabályváltozásokról labdarúgók, edzők, klubvezetők részére

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság ligaértekezlet keretében nyújt tájékoztatást a labdarúgás szabályaiban a közelmúltban bevezetett, és a 2019/2020-as versenyévben érvénybe léptetett változásokról.

szabalyvaltozas 2019 2020

Az igazgatóság szervezésében megvalósuló rendezvényen Székely Ferenc, az MLSZ Pest megyei Játékvezetői Bizottságának elnöke a 2019/2020-as évad felvezetéseként tart előadást az egyesületek képviselőinek a legfrissebb szabályváltozásokról.

A rendezvény nyitott, arra valamennyi Pest megyei labdarúgó-sportszervezet meghívást kapott, képviseletükben klubvezetők / edzők / labdarúgók (csapatkapitányok) jelenlétére számítanak a szervezők.

Az eseményen kerül sor az amatőr sportszervezői tanfolyamot sikerrel elvégzett hallgatók részére tanúsítványuk átadására (emlékeztetőül: a végzettség megszerzése az amatőr klublicencengedély megszerzésének feltétele).

Időpont: 2019. augusztus 12., hétfő, 17:30.

Helyszín: a Pesti Megyeháza, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság székhelye (1052 Budapest, Városház utca 7.; földszint, Nyáry Pál-terem – rendkívül nagyszámú érdeklődő esetén a rendezvényt a Díszteremben tartjuk).

Az esemény beharangozója megtekinthető igazgatóságunk honlapján: https://pest.mlsz.hu/hir/ligaertekezlet-a-szabalyvaltozasokrol-labdarugok-edzok-klubvezetok-reszere illetve hivatalos Facebook-oldalán ishttps://www.facebook.com/events/938955193108971/

Kérjük, egy-egy megosztással segítse elő ön is, hogy minél több sportszakemberhez, érdeklődőhöz eljusson a rendezvény híre.

Szíves együttműködését, közreműködő támogatását ezúton is köszönöm!

Vissza a főoldalra


facebook megosztás gombtwitter share button kicsi


Nyomtatás