Újabb saját nevelésű játékos mutatkozott be a felnőtt csapatban

Fehér-Kaplár Zsombor is átesett a tűzkeresztségen.

Molnár Bence után újabb saját nevelésű játékosunk mutatkozott be a felnőtt csapatban bajnoki mérkőzésen. Fehér-Kaplár Zsombor a Soroksár elleni 3-0-s győzelem alkalmával lépett először pályára a nagyok között – a 84. percben váltotta Szabó Bálintot. Fiatal középpályásunk számára nem szokatlan a felnőtt együttesnél tapasztalt légkör. Már egy ideje a nagyoknál edz és néhány alkalommal a kispadra is leülhetett.

BSC 201920 MBL 14F SOROKSAR SC BUDAORS 0 3 FEHER KAPLAR ZSOMBOR DEBUTALAS1(Fehér-Kaplár Zsombor)

Az ifjú titán a mérkőzés után elmondta, hogy közel 1 éve készül a felnőtt kerettel, és örül, hogy végre tétmeccsen is be tudott mutatkozni. Külön öröm számára, hogy ezt egy 3-0-s győzelem alkalmával tehette meg. „Azzal küldtek pályára, hogy játsszak nyugodtan, próbáljam elől megtartani a labdákat és igyekezzek helyzeteket kialakítani. Érezhető volt, hogy más az iram, mint az ifiben. Kemény volt nagyon, de jól éreztem magam a pályán” – értékelt a fiatal labdarúgó.

Rajnay Attila az U19-es csapat vezetőedzője és klubunk utánpótlásigazgatója elmondta, hogy Zsombor a pályán és a pályán kívül is kitűnik intelligenciájával. Védekező középpályásként remekül olvassa a játékot, és igen labdabiztos. Taktikailag érett játékos, aki maradéktalanul betartja az edzői utasításokat. Remekül lát a pályán, mindkét lábát jól használja, emellett pedig a pontrúgásoknál veszélyt jelent az ellenfél kapujára. A szakember kiemelte, hogy egy korához képest érett játékosról van szó, aki megfelelő játékintelligenciával rendelkezik, ezeknek köszönhetően pedig stabil helyet vívhat ki magának a felnőttek között.

Gratulálunk Zsombor, és további sok sikert!

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás