A visszatérő Sajbán Miklós úgy érzi, mintha el se ment volna

Sajbán Miklós nyáron 9 év után mondott búcsút csapatunknak és távozott az NB I-ben szereplő Mezőkövesdhez. Az őszi szezon azonban nem úgy sikerült számára, ahogy remélte, így a tavaszt kölcsönben Budaörsön tölti. A játékos elmondta: úgy érzi, hogy hazatért, és szerinte a csapat tavasszal képes lehet megismételni az elmúlt két szezon sikereit.

BSC SAJBAN MIKLOS3 KICSI

Hogy jött, hogy visszatérsz Budaörsre? Mondhatjuk, hogy hazatértél?
Mezőkövesden jelezték számomra a szezon végén, hogy tavasszal nem tudnak játéklehetőséget biztosítani. Ezért megfogalmazódott bennem, hogy máshol folytatom tavasszal. Ekkor érkezett a Budaörs megkeresése és szinte egyből megegyeztünk.

Hogy alakult a sorsod Mezőkövesden?
Úgy érzem, hogy jól kezdtem, aztán sajnos jött egy komolyabb bokasérülés, amiből csak az őszi szezon végére tudtam felépülni. Valamint a klub igazolt még játékost a posztomra, így hátrébb kerültem a rangsorban. Ezen tényezők miatt végül egy mérkőzést sem tudtam játszani, mindössze egyszer kerültem be a meccskeretbe. Egyértelmű volt számomra, hogy nem kapok lehetőséget, ám mivel szükségem van játékpercekre, jó megoldás volt, hogy visszatértem Budaörsre.

A tavaszt Budaörsön töltöd, de hogyan tovább nyáron?
Egyelőre a tavaszi szezonra koncentrálok. Az a célom, hogy minél többet tudjak játszani. Úgy érzem, hogy a sérülésem ellenére fejlődtem ősszel, és ezt próbálom Budaörsön kamatoztatni az elkövetkező pár hónapban. Nyáron pedig meglátjuk, hogyan tovább. Sok múlik majd a Mezőkövesden is.

BSC SAJBAN MIKLOS1

Ismerős arcokkal találkozhattál az öltözőben. Hogyan fogadtak a társak?
Mintha el sem mentem volna. A vezetőség, valamint a szakmai stáb sem változott, és a játékosokat is ismerem. Természetesen figyelemmel kísértem a csapat szereplését.

Említetted a szereplést. Milyen tavaszt vársz a csapattól, illetve magadtól?
Ami engem illet, egyértelmű, szeretnék minél több időt a pályán tölteni és a sérülésemből úgy visszatérni, hogy már ne is gondolják rá. A csapat többre képes, mint, amit ősszel elért. Én úgy érzem, hogy amit az előző szezonban elértünk, az most is benne van a csapatban. Úgyhogy jobb tavaszi szereplést várok, ami reméljük, hogy pontokban is megmutatkozik.

Vissza a főoldalra


Nyomtatás