NB III. | Döntetlen a Szombathely ellen.

A helyzetek alapján győzelmet szalasztott el együttesünk.

Nem sikerült mindhárom pontot itthon tartani a Szombathelyi MÁV Haladás VSE ellen. Nem kétséges, nagy lehetőséget szalasztott el csapatunk. A helyzetek alapján győzelmet érdemelt volna a BSC.

- A mérkőzés első találatát csapatunk szerezte a második félidőben. Birtalan Botond beadására Murai Márk emelkedett a legmagasabbra, és fejelte a vendégek kapujába a játékszert. 1-0

- A 74. percben a vendégek Pap Márton révén ki tudtak egyenlíteni. 1-1 A folytatásban több alkalommal is megszerezhettük volna a három pontot érő találatot, de sajnos nem sikerült a szombathelyiek kapujába betalálni, így maradt az 1-1es végeredmény.

NB III. Észak-Nyugati csoport, 9. forduló:
Budaörs – Szombathelyi MÁV Haladás VSE

Budaörs: Borsos, Sebestyén (Erdey 62’), Berekali, Fényes, Tányéros, Budai, Jász (Ferkel 76’), Horváth (Szamosi 62’), Murai (Halácsi 76’), Sajbán, Váradi (Birtalan 46’)

Nem lépett pályára: Kunsági, Lami, Ribár, Petneházi, Gula, Fekete

Vezetőedző: ifj. Bognár György

Szombathelyi MÁV Haladás VSE: Pataki, Varga (Vígh 60’), Szenczi, Szabó, Horváth Márk (Varga 46’), Czuczi, Árvay, Tóth, Kovács, Németh, Pap

Nem lépett pályára: Horváth Bendegúz, Horváth Barnabás, Bíró

Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Murai Márk (59’), illetve Pap Márton (74’)

ifj. Bognár György értékelése:

„Az egész mérkőzésen az történt, amit szerettünk volna, folyamatosan ott tudtuk tartani a játékot az ellenfél térfelén, rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Célszerűbb lenne most minden egyes játékostól egy mondatot kérni a mérkőzésértékelésről, aki legalább egy helyzetet is kihagyott, és akkor lehet, be tudnék tölteni egy egész „A4”-es oldalt.”

A következő fordulóban a ETO Akadémia lesz az ellenfél. A mérkőzést vasárnap (10.08.) 11 órától játsszák az ETO Stadionban.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat