NB III. | Itthon tartottuk a három pontot.

Kétszer is vezetett csapatunk, a második három pontot ért.

Vasárnap délután a ZTE FC II. csapatát fogadtuk az Árok utcában. Nagyon jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen már a 2. percben egy jobbról beadott labdát Birtalan tessékelt a vendégek kapujába. A folytatásban sok helyzetet dolgozott ki csaptunk, de a várt második találat nem érkezett, ellenben a vendégeknek sikerült egalizálni az eredményt a 38. percben.

A második játékrészt úgy kezdtük, mint az elsőt, gyors góllal. Szép támadást követően Murai passzolt a tizenhatoson belülről középre, ahol Horváth Emil érkezett jó ütembe, és talált a Zete kapujába. A folytatásban több gól nem született, így újra megízlelhette a csapat a győzelem ízét, és megérdemelten tartotta itthon a három pontot.

NB III. Észak-Nyugati csoport, 11. forduló:
Budaörs – ZTE FC II. 2-1

Budaörs: Borsos, Lami, Budai, Szamosi, Tányéros, Ferkel, Sajbán, Horváth (Fekete 90’), Murai, Birtalan (Halácsi 65’), Erdey (Sebestyén 79’)
Nem lépett pályára: Kunsági, Berekali, Ribár, Petneházi, Khiesz, Gula

Vezetőedző: ifj. Bognár György

ZTE FC II.: Köcse, Deme, Safronov (Bodrogi 68’), Király (Lengyel 36’), Németh, Csóka (Christopher 81’), Mulasics (Dobos 46’), Balabás (Varga 68’), Kozári, Várkonyi, Milovanovkij
Nem lépett pályára: Sinkó, Töttő, Korógyi, Kapus, Györe

Vezetőedző: Koller Zoltán

Gólszerzők: Birtalan Botond (2’), Horváth Emil (48’), illetve: Csóka Dominik (38’)

Ifj. Bognár György értékelése:
„Az első félidőben jól játszottunk, az ellenfél csak egyszer-egyszer tudott kijönni a nyomásunk alól. Rengeteg labdát szereztünk vissza, ott tudtuk tartani a játékot a kapujuk előtt, és sok lehetőséget illetve helyzetet dolgoztunk ki. A második félidőben inkább a küzdelmen volt a hangsúly. Mind a két csapat agresszívabb volt, mint az első félidőben. Egy sokkal küzdelmesebb mérkőzést eredményezett, amiben a Zalaegerszeg fölé tudtunk nőni, és ez által teljesen jogosan meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak, mert mind a két arcunkból mutattunk egy picit, az agresszivitásból, és a fociból is.”

A következő fordulóban is hazai mérkőzés következik, a III. Kerület TVE lesz az ellenfél. A mérkőzést vasárnap (10.22.) 13 órától játsszák a Budaörsi Városi Stadionban.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat