Megérdemelt győzelem a listavezető otthonában!

Tatabányán vendégszerepelt együttesünk.

A listavezető otthonába látogatott vasárnap délután labdarúgó csapatunk. Jól kezdtünk, budaörsi támadásokkal indult a mérkőzés, többször is a hazaiak védelme mögé tudtuk kerülni, aminek a 15 percben meg is lett az eredménye. Egy jobboldali pontrúgást követően, Birtalan Botond találatával szereztük meg a vezetést. (0-1) Sokáig nem örülhettünk, a 22. percben a hazaiak az első helyzetüket gólra tudták váltani Árvai Dániel révén. (1-1) A bekapott gól szerencsére nem fogta meg a csapatot, továbbra is mentünk előre. A 27. percben Birtalan Botonddal szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Petneházi Márk értékesített. (1-2)

A második játékrész szerencsére csak budaörsi találatot tartogatott, nem is akármilyet, hiszen Petneházi Márk szögletből vette be a Tatabánya kapuját, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt.

NB III. Észak-Nyugati csoport, 18. forduló:
Opus Tigáz Tatabánya – Budaörs 1-3

Opus Tigáz Tatabánya: Lóth, Árvai, Krupánszki, Molnár (Soltész 46’), Szegleti, Katona (Szalánszki 57’), Szegő (Kocsis 57’), Buna, Letenyei (Dala 85’), Székely, Forró (Klausz 46’)

Nem lépett pályára: Balla, Hadobás, Kovács, Zacsek, Kiprich, Pénzelik

Vezetőedző: Gyürki Gergely


Budaörs: Schrenck, Petneházi (Horváth 81’), Lami, Fényes, Tányéros, Birtalan (Gula 71’), Fekete (Szamosi 65’), Szécsi (Budai 81’), Murai (Ferkel 65’), Sajbán, Váradi

Nem lépett pályára: Konorót, Balajti, Khiesz, Erdey

Vezetőedző: Ifj. Bognár György

Gólszerző: Árvai Dániel (22’), illetve Birtalan Botond (15’), Petneházi Márk (27’, 55’)

Ifj. Bognár György értékelése:
„Nagyon küzdelmes mérkőzésre készültünk, és tulajdonképpen az erős szél miatt ez fokozódott is. Az első félidőben erős szembe széllel kellett játszanunk, de nem nagyon tudott nagy veszélyt jelenteni a kapunkra – a gólt leszámítva - a Tatabánya. Mi azért többször is mögéjük tudtunk menni, illetve rengeteg pontrúgást ki tudtunk alakítani, aminek köszönhetően veszélyes pontrúgásokból sikerült gólokat szereznünk. A második félidőben minket támogatott a szél, ettől függetlenül picit alkalmazkodnunk kellett itt is a Tatabányához. Mi három hónap után talán először mentünk föl füves pályára a műfűről. Ez meglátszott, számoltunk vele, hogy az utolsó 20-30 percben a csapatunk nagy része pont e miatt izomfáradtsággal fog küzdeni. De nagyszerűen helytálltak azok is, akik végig játszották, azok is csak kevesebbet játszottak. A cserék is jól szálltak be ezen a mérkőzésen, mert mindig tudtak egy plusz stabilitást adni a csapatnak. Csak gratulálni tudok, mert a szívüket is kitették a pályára a játékosok. Ez egy megérdemelt győzelem volt! De nagyon komoly munkát kellett a játékosoknak letenni hozzá. Még egyszer csak gratulálni tudok nekik.”

A következő fordulóban, március 10-én, vasárnapi napon lép pályára csapatunk, akkor a Csorna csapata érkezik az Árok utcába.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat