NB III. | Emberhátrányban győztük le a Veszprémet.

Megvan zsinórban a harmadik győzelem, és továbbra is veretlen együttesünk a tavaszi idényben.

BSC 2324 NBIII 20F VESZPREM BUDAORS 1 3 BORITO

Az NB III. 20. fordulójában, idegenben, a Veszprém ideiglenes pályáján, Pápán, a Perutz Stadionban léptünk pályára.

A jó iramú, gól nélküli első félidőt követően, egy nagyon izgalmas második játékrész követett. A mérkőzés 60. percében Birtalan Botond passzából Sajbán Miklós szerezte meg a mérkőzés első találatát. 0-1 Tíz perccel később növelni tudtuk előnyünket. Egy veszprémi játékos kézzel akadályozta meg Birtalan Botond kapura tartó fejesét, majd a megítélt büntetőt Petneházi Márk értékesítette. 0-2

A mérkőzés 79. percében a hazaiak szépíteni tudtak. Schrenck Rajmund először hatalmas védéssel hárítani tudta a kapura tartó lövést, majd a kipattanót Kószás Krisztán pofozta a kapuba. 1-2 Ekkor egy új mérkőzés kezdődött… A 80. percben emberhátrányba került együttesünk. Tányéros Ádám fejsérülés miatt lent maradt a földön, majd utolsó emberként Fekete Olivér szabálytalankodott és a játékvezető kiállította. A mérkőzés hátralévő részében az eredmény megtartása volt a cél! A mérkőzés 96. percében Ferkel Ádám szerzett labdát az ellenfél 16-osánál, a megszerzett labdát Budai Imre ívelte középre, majd Gula Boldizsár fejelte a kapuba, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt!

Együttesünk 27 ponttal a 7. helyen áll a tabellán.

NB III. Észak-Nyugati csoport, 20. forduló:
VSC 2015 Veszprém - Budaörs 1-3

VSC 2015 VeszprémKovács, Dobsa, Zachán, Kószás, Molnár (Tömösvári 55’), Kun, Major, Volter, Bartusz, Baldauf, Krebsz (Horváth 61’)

Nem lépett pályáraKemenes, Szűcs, Petres, Szabó, Dömötör, Schőnig

VezetőedzőPető Tamás

BudaörsSchrenck, Petneházi (Ferkel 88’), Lami, Fényes, Tányéros, Birtalan (Szamosi 83’), Fekete, Szécsi, Murai (Gula 78’), Sajbán, Váradi (Budai 83’)

Nem lépett pályáraKunsági, Erdey, Horváth

VezetőedzőIfj. Bognár György

GólszerzőKószás Krisztián (79’) illetve: Sajbán Miklós (60’), Petneházi Márk 70’), Gula Boldizsár (96’)

Kiállítva: Fekete Olivér (80’)

Ifj. Bognár György értékelése:

„Mind a két együttes célratörő futballt játszott. Az első 60 perc lüktető volt, helyenként mi tudtunk több nyomást gyakorolni rájuk, más periódusokban ők helyeztek nyomást ránk. Az első félidőben több helyzetünk volt, mint a Veszprémnek, akár 2 gólos vezetéssel is fordulhattunk volna, a második félidőben ez fordítva volt igaz. Ennek ellenére mégis a második félidőben szereztük a gólokat. Az utolsó 15-20 percben az eredmény megtartása volt a cél, főleg emberhátrányban, így teljesen beszorított minket a Veszprém. Egy ki-ki mérkőzést sikerült megnyerni, ami miatt gratulálok a csapatnak. Sok múlott azon ki szerzi az első gólt, szerencsére ez nekünk sikerült, onnantól pedig foggal-körömmel harcoltunk azért, hogy haza vigyük a három pontot.”

A következő fordulóban, március 24-én, vasárnapi napon lép pályára csapatunk, akkor a Kelen SC csapata érkezik az Árok utcába.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat