Nagy verésbe szaladt bele az U14

A listavezetőtől kapott ki együttesünk.

Nagyarányú vereséget szenvedett a hétvégén U14-es csapatunk. Papp Gábor és Menyhárt Attila együttese a 100 százalékos teljesítménnyel listavezető Kelen SC-hez látogatott. A fiúk hat gólt kaptak, ezzel a vereséggel pedig már négymeccsesre nőtt a nyeretlenségi sorozat. A csapat 15 ponttal a 8. helyen áll a bajnokságban.

MLSZ U14 Regionális Bajnokság Közép-Nyugat 12. forduló:
Kelen SC – Budaörs 6-0

Budaörs: Zsilinszky (Lukovics, 51.) – Hajdu, Németh K., Szilveszter E. (Juhász P., 51.), Oláh G., Marton, André, Soltész (Szilveszter M., 56.), Dénes, Horváth K., Csató
Vezetőedző: Papp Gábor
Edző: Menyhárt Attila

Menyhárt Attila értékelése:
Teljesen megérdemelten nyertek a hazaiak, a mérkőzés nagy részében az ő akaratuk érvényesült. Az ellenfél a labdarúgás minden elemében fölénk kerekedett. Az első félidőben volt egy-két ígéretes kontratámadásunk, amit sajnos nem tudtunk végigjátszani, A támadásaink az ellenfél tizenhatosánál rendre elhaltak. A második játékrészben egyáltalán nem jelentettünk veszélyt az ellenfél kapujára. A játék nagy része a mi térfelünkön zajlott, nem tudtunk kitörni a szorításból. A játékosok motiváltak voltak, végig küzdöttek, viszont ritmusban és technikai tudásban is nagy volt a különbség a két csapat között, ez vezetett a nagyarányú vereséghez.

A következő fordulóban a Csepel lesz az ellenfél. A mérkőzést Budaörsön játsszák szombaton (11.21.) 10 órától.

BSC 202021 U14 F12 TABELLA

BSC VIGYAZZUNK EGYMASRA

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás