Vereséget szenvedett az U15

Az előző hat bajnokiból csak egyet nyertek meg a fiúk.

Kikapott a hétvégén U15-ös csapatunk. Krajnc Balázs és Nagy Zsombor együttese a Kelen SC-től szenvedett vereséget. Fiataljaink 14 ponttal a 12. helyen állnak a bajnokságban.

MLSZ U15 Regionális Bajnokság Közép-Nyugat 12. forduló:
Kelen SC – Budaörs 3-1

Budaörs: Konorót – Törzsök (Idei, 74.), Gáspár, Buzás (Nyitrai, 41.), Kovács E., Varga D. (Köves-Abay, 69.), Jován, Fiedler, Fehér, Kiss B. (Schrődel, 66.), Rendessy
Vezetőedző: Krajnc Balázs
Edző: Nagy Zsombor

Gólszerző: Poprócsi (5.), Hegedüs (7.), Szilas (50.), illetve Gáspár (20.)

Krajnc Balázs értékelése:
Jól kezdtük a mérkőzést, az első 20-25 percben jobban játszottunk, ennek ellenére kaptunk két gólt, ám gyorsan szépíteni tudtunk. A második félidő nehezen értékelhető mindkét oldalról. Az ellenfél nagyon direkt futballt játszott, a mi támadásainkat pedig jól akadályozta meg. Sajnos ezúttal is az történt, ami az egész őszi szezonunkat jellemzi. Elemi hibákat követtünk el, gólokat ajándékozva ezáltal az ellenfélnek. A hozzáállással elégedett voltam, és biztos vagyok benne, hogy az eredményeket tekintve ezek a mérkőzések tavasszal máshogy fognak alakulni. Örömteli, hogy voltak jó egyéni teljesítmények, valamint, hogy Idei Roland sérülése után ismét bajnoki mérkőzést játszhatott.

A következő mérkőzésen a Csepel lesz az ellenfél. A mérkőzést szombaton (11.21.) 12 órától játsszák.

BSC 202021 U15 F12 TABELLA

BSC VIGYAZZUNK EGYMASRA

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra


Nyomtatás