Az utolsó pillanatokban mentett pontot az U19

Kétszer is felálltak hátrányból fiataljaink.

A forduló előtt pontveszteség nélkül álló Dorogot fogadta U19-es csapatunk. A múlt szerdán lejátszott mérkőzés nem indult jól fiataljaink számára, hiszen a vendégek kétgólos előnyt kovácsoltak maguknak. Együttesünk még az első félidő utolsó percében szépíteni tudott, majd tíz perce tartott a második játékrész, amikor egyenlítettünk. A hajrához közeledve ismét a Dorog került előnybe, ám a 94. percben büntetőhöz jutott a BSC, amit Zolyia Bence értékesített is, így egy pontot otthon tartott csapatunk. 19 éveseink továbbra is veretlenek, két győzelemmel és egy döntetlennel a tabella 2. helyén állnak az egy meccsel többet játszó, éllovas Dorog mögött.

MLSZ Regionális U19 Észak-Nyugat, A-csoport, 4. forduló:
Budaörs – Dorog 3-3

Budaörs: Séra – Takács G., Pintér B., Éles, Nagy G. (Csernus, 82.), Schindler (Zolyia, 62.), Borbás (Vámos, 75.), Katona (Szabó M., 62.), Forgács, Biri (Gyurina, 46.), Czakó

Vezetőedző: Kaszás Attila

Gólszerző: Borbás (45.), Czakó (55.), Zolyia (94.), illetve Selmeci (9.), Pohner (24.), Schäffer (80.)

Kaszás Attila értékelése:
Szervezetten és jól futballozott a  Dorog, veszélyes és eredményes volt a kontrajátékuk. Hasznos volt ez a mérkőzés abból a szempontból is, hogy pontosan láttuk, a játék melyik fázisában kell még javulnunk. Le a kalappal a csapat előtt, hiszen az utolsó percig küzdött mindenki, aminek meg is lett az eredménye!

Legközelebb ismét hétközi mérkőzés vár a csapatra, amely Bicskére utazik jövő kedden (10.04.). A  találkozót 18 órától rendezik.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat