Elszenvedte első vereségét az U15

Csak a szépítésre futotta fiataljaink erejéből.

Negyedik bajnokiján elkönyvelhette első vereségét U15-ös csapatunk. Gulyás Szabolcs együttese szombaton a jó erőkből álló III. Kerületet fogadta. Rosszul kezdett a BSC, az első negyedórában meglepte a mieinket a vendégcsapat, és kegyetlenül kihasználták a védelem megingásait, és bár fiataljaink ezután fokozatosan magukra találtak, a szünetben 0-2-t mutatott az eredményjelző. A második félidőben csapatunk volt kezdeményezőbb, azonban a különbség a végére nem változott, egy-egy gól esett ebben a játékrészben, így 3-1-es vendéggyőzelem született a rangadón. Együttesünk négy forduló után 7 ponttal a tabella 5. helyén áll.

MLSZ Regionális U15 Kiemel, Nyugat, 4. forduló:
Budaörs – III. Kerület 1-3

Budaörs: Marek – Molnár P., Heincz (Scholtz, 53.), Pákozdy, Pintér A. (Zsilinszky, 63.), Juhász F., Puskás, Esküdt (Kun, 63.), Pintér B. (Mészáros M., 53.), Stupek (Kuti, 53.), Bartha

Nem lépett pályára: Kóródi, Dérfalvi

Gólszerző: Pintér A. (60.), illetve Borsay (3.), Vancsura (12.) Gosztola (46.)

Gulyás Szabolcs értékelése:
Gratulálok a vendégeknek, abszolút megérdemelt győzelmet arattak. Sajnos a kulcsembereink 1-2 edzésen tudtak csak részt venni ezen a héten, ez látszott is a játékunkon, nem voltunk dinamikusak, lassan reagáltunk mindenre. Ezt tetézte, hogy szörnyen kezdtük a mérkőzést, jól támadott le minket a III. kerület, mi pedig csapkodó játékba kezdünk emiatt. A második félidőben kiegyenesedtünk, megbeszéltük a labdakihozatalokat, azonban ekkorra már csak rohantunk az eredmény után, nem voltunk higgadtak, és az ellenfél kapuja előtt sem voltunk elég koncentráltak. Ami örömteli, hogy 0-3-nál nem estünk szét, volt tartása a csapatnak, de ezen a napon túl sok hibát vétettünk, ennyit nem szabad egy minőségi ellenféllel szemben. Tavasszal biztos vagyok benne, hogy sikeresebbek leszünk az óbudaiakkal szemben, sokat fogunk tanulni ebből a meccsből.

A következő fordulóban a Főnix Gold együtteséhez látogat csapatunk. A mérkőzést szombaton (09.24.) 10 órától játsszák.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat