Egy győzelemre az őszi elsőségtől az U16

Sorozatban ötödik győzelmét aratta az együttes.

Ismét győztesen hagyta el a pályát U16-os csapatunk. Schrenck Rajmund együttese Balatonlellén vendégszerepelt a hétvégén. A hazaiak kezdtek jobban, és az első félidőben egy büntetőnek köszönhetően meg is szerezték a vezetést. Sokáig tartották is előnyüket, egészen a 77. percig kellett várni fiataljaink egyenlítőgóljára. A hajrában aztán a vezetést is megszereztük, a rendes játékidő utolsó percében pedig egy harmadik találattal biztossá vált a budaörsi győzelem. A BSC 8 meccs után 21 ponttal a tízcsapatos bajnokság 2. helyén áll, azonos pontszámmal a listavezető, egy mérkőzéssel többet játszó Érddel. Amennyiben a fiúk hozzák a Csepel elleni elmaradt bajnokit, előznek, és az első helyen telelnek.

MLSZ Regionális U16 Dél-Nyugat, 11. forduló:
Balatonlelle – Budaörs 1-3

Budaörs: Molnár I. – Németh K., Balázs B., Egan, Hajdu B., Kiss D., Oláh G., Kiss V. (Garai, 85.), Horváth K. (André, 57.), Juhász P., Agourah (Marton M., 46.)

Nem lépett pályára: Zsilinszky A.

Gólszerző: Szentkirályi (38. – büntetőből), illetve Egan (77.), Kiss D. (84.), Marton M. (90.) Schrenck

Rajmund értékelése:
Nehéz mérkőzés volt, a csapatok már készülnek ellenünk és nagy hangsúlyt fektetnek a védekezésre. Ellenfeleink szervezett védekezését sajnos nehezen tudjuk feltörni, a mozgások megvannak, de sok technikai hiba csúszik a végjátékba, éppen ezért nincs elég önbizalom, nincs aki egyénileg vállalkozzon átlövéssel, cselekkel, egymásra hárítják a játékosok a felelősséget. Végig nagy fölényben játszottunk, mégsem jutottunk el helyzetekig. Ellenfelünk a kilencven perc alatt egyszer ment be a tizenhatosunkon belülre, akkor meg összehoztunk egy büntetőt, amivel hátrányba is kerültünk. A legnagyobb pozitívum ezen a mérkőzésen, hogy az utolsó húsz percben mindenki erőn felül teljesített. Természetesen az eredménynek örülök, de sokkal többet ki tudnánk hozni a mérkőzéseinkből, ha bátrabban futballoznánk. Még egy bajnoki mérkőzésünk lesz az ősszel, mindenképpen szeretnénk szép és eredményes játékkal előrukkolni. További sok sikert a Balatonlelle csapatának!

A Csepel elleni bajnoki pótlására szombaton (11.26.) kerül sor 12.15-től.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat