Ismét győzött az U17

Az ősz második felében formába lendült a csapat.

Sorozatban harmadik győzelmét aratta hétvégén U17-es csapatunk. Kaszás Attila együttese a Budai FC-t látta vendégül. Az ellenfél kezdte jobban a találkozót, már a 7. percben vezetést szereztek, amit elég sokáig meg is tudtak őrizni. A 70. perc után tört meg a jég, ekkor két perc alatt előbb egyenlítettek fiataljaink, majd a vezetést is megszerezték. Nem sokkal később pedig bebiztosították a győzelmet. A BSC 11 meccs után 12 ponttal a 13 csapatos bajnokság 10. helyén áll.

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat, 12. forduló:
Budaörs – Budai FC 3-1

Budaörs: Konorót – Buzás, Hemány (Németh K., 67.), Marton M., Fiedler G. (Kiss N., 74.), Jármai, Kiss B. (Törzsök, 67.), Polgár T., Sebestyén, Varga D. (Kovács E., 46.), Köves-Abay (Hajdu B., 67.)

Gólszerző: Fiedler G. (72.), Polgár T. (73.), Kiss N. (79.), illetve Király Zs. (7.)

Kaszás Attila értékelése:
Az első félidőben nagyon tompán, sok hibával, gyengén játszottunk, emiatt hátrányba is kerültünk. A második félidő ennek ellentéte volt: elkezdtünk megközelítőleg úgy futballozni, ahogy tudunk. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de elég nehezen sikerült megszerezni az egyenlítést jelentő találatot. Amikor megtörtént, akkor viszont átszakadt a gát, gyorsan szereztünk még két gólt, további helyzeteink is akadtak, összességében pedig megérdemelten nyertünk.

Az utolsó őszi fordulóban a Kozármislenyhez látogat a csapat. A mérkőzést vasárnap (11.27.) 11 órától játsszák.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat