Újra sikerült győznie az U19-es csapatunknak.

Hátrányból fordítva nyertek fiataljaink.

A Diósd együtteséhez látogatott U19-es csapatunk a felsőházi rájátszás kilencedik mérkőzésén. Az első félidőben kiegyenlített játék mellett mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, azonban gólok csak az első félidő hajrájában születtek. A 43. percben a hazai csapat jutott vezetéshez, amit a budaörsi fiataloknak még abban a percben sikerült kiegyenlíteniük, és így 1:1-es döntetlennel ért véget a félidő. A második játékrészt csapatunk kezdte jobban, és ennek köszönhetően a vezetést jelentő találatot is sikerült megszerezniük az 59. percben. A mérkőzésen több gól már nem született, így U19-es csapatunknak sikerült győzelemmel lezárnia nyeretlenségi sorozatát. A BSC a felsőházi rájátszásban 9 mérkőzés után 9 ponttal (3 győzelem, 6 vereség) a 4. helyen áll.

MLSZ Regionális U19 Észak-Nyugat, 1-6. helyért, 9. forduló:

Diósdi TC - BSC 1924 Futball Kft. 1-2

BSC 1924 Futball Kft.: Séra – Katona, Pintér, Sebestyén, Éles, Biri (Büki, 76.), Nagy, Bánki, Vámos (Székely, 46), Czakó, Zolyia,

Nem lépett pályára: Hámori

Vezetőedző: Kaszás Attila

Gólszerző: Czabai (43.), illetve Katona (43.), Bánki (59.)

Kaszás Attila értékelése:

A mai nap a küzdelemről szólt, játékosaim megküzdöttek ugyanis a meleggel, az ellenféllel és önmagukkal is. Nem játszottunk jól, de összességében mégis jobban akartuk a győzelmet, mint ellenfelünk, ezért megérdemeltük a győzelmet.

A következő fordulóban a Dorog lesz az ellenfél. A mérkőzést pénteken (05.26.) 10 órától játsszák.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főold

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat