Nem sikerült nyernie 15 éveseinknek.

Egyetlen gól döntött a három pont sorsáról.

Tatabányára látogatott szerdán U15-ös csapatunk. Az már az előző fordulóban eldőlt, hogy az utolsó bajnoki mérkőzés eredményétől függetlenül a BSC-s fiatalok megszerezték a Bronzérmet. Gulyás Szabolcs együttese sajnos nem tudta győzelemmel zárni a bajnoki idényt. A mérkőzés első félidejében mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, melyek közül a hazai csapat tudott egyet értékesíteni a találkozó 40. percben. Fiataljainknak a szünetet követően többször is adódott lehetősége az egyenlítésre, de ezek a lehetőségek rendre kimaradtak. A mérkőzés folyamán több gól nem született, így a Tatabánya az első félidő végén szerzett góllal megnyerte az összecsapást. Fiataljaink 26 mérkőzést követően 16 győzelmet, 3 döntetlent, és 7 vereséget értek el, amivel 51 pontot gyűjtöttek ebben a bajnoki évben.

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat, 26. forduló:

Tatabánya SC – BSC 1924 Futball Kft. 1-0

BSC 1924 Futball Kft: Kóródi (Vas, 41.) – Sütő (Molnár, 63.), Heincz, Pákozdy, Pintér, Puskás, Nagy (Zsilinszky, 63.), Gergi (Kun, 63.), Kálmánczhey (Esküdt, 51.), Mészáros, Bartha (Dérfalvi, 63.)

Vezetőedző: Gulyás Szabolcs

Gólszerző: Mészáros (40.)

Gulyás Szabolcs értékelése:

Alacsony színvonalú mérkőzés volt, mondhatni felejthető. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink arra, hogy megszerezzük a vezetést, nem éltünk vele, a kapott gól után azonban visszaesett a játékunk, az ellenfelünk pedig jól tördelte a meccset. Összességében a sok hiányzó ezen a meccsen nagyon kiült a játékunkra, ennyi alapember távollétét nem minden esetben bírja el a csapat.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat