Következik a rájátszás U16-osaink számára.

Győzelemmel zárták a bajnokságot fiataljaink.

Schrenck Rajmund és Nagy Zsombor csapata csütörtökön játszotta le, idei utolsó bajnoki mérkőzését. U16-osaink a Balatonlelle együttesével mérték össze erejüket. Fiataljaink remekül kezdték a mérkőzést, hiszen már a tizenegyedik percben megszerezték a vezetést. Az első félidőben végig mezőnyfölényben játszott csapatunk, és a játékrész közepén újabb gólt rúgtak a budaörsi fiatalok. A szünetet követően a játék képe nem változott, továbbra is a hazai csapat akarata érvényesült. A második félidőben több helyzet is adódott csapatunk elött, és a BSC-s fiatalok a találkozó hajrájában szerzett újabb két találattal beállították a 4:0-s végeredményt. A BSC 18 meccsen összegyűjtött 49 ponttal (16 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség) megnyerte a Bajnokságot, és várhatja a rájátszás első mérkőzését.

MLSZ Regionális U16 Dél-Nyugat, 22. forduló:

BSC 1924 Futball Kft. – Balatonlelle SE 4-0

BSC 1924 Futball Kft.: Zsilinszky (Molnár, 77.) – Németh (Bézi, 46.), Hajdu, Szarka, Kiss D. (Juhász, 46.), Marton (Szilveszter E., 46.), Kiss V. (Oláh, 46.), Bartha (Hajdu, 46.), Puskás (Szilveszter M. (46.), Egan, Kőhalmi

Vezetőedző: Schrenck Rajmund

Gólszerző: Kiss V. (11.), Kőhalmi (21.), Szarka (85.), Bézi (89.)

Schrenck Rajmund értékelése:

Őrülök, hogy a srácok komolyan vették ezt a találkozót is, pedig tétje már nem volt. Sokat birtokoltuk a labdát, szép támadásokat vezettünk, nyilván voltak benne hibák, főleg a letámadásban, de a remek hozzáállásnak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. Külön öröm számunkra, hogy hazai pályán nem találtunk legyőzőre. Két osztályozó mérkőzés vár ránk, folytatjuk a munkát, nem engedhetünk ki. 

Következik a rájátszás U16-osaink számára. Az ellenfél az MLSZ Regionális U16 Nyugat csoportjának bajnoka lesz. Az első mérkőzést hazai környezetben szombaton (06.03.) játsszák le fiataljaink.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldalra

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat