Régiós torna 8. forduló.

Az idei év utolsó Régiós tornáját Kecskeméten rendezték.

B32A1751

U11 – Régiós torna 8. forduló

Helyszín: Kecskemét, 6+1, 2x18 perc

Lakatos Roland vezetőedző:

„Kecskeméten került sor a következő fordulóra, ahol a házigazda mellett a Ferencváros, Pécs és a Szeged csapatai ellen léptünk pályára. Ezen a napon inkább a védekezésen volt a hangsúly, ami nagyobb koncentrációval hatékonyabb is lehetett volna. Azért így is sikerült gólokat szerezni, voltak helyzeteink is, de sajnos vagy kapufát rúgtunk vagy nem volt megfelelő a kivitelezés. Többen is sérülést szedtek össze, így a nap végére szinte csere nélkül játszottunk. Jó iramú és hasznos mérkőzések voltak, ahol láthattuk, hogy miben kell még fejlődnünk.”

U10 kicsi

U10 – Régiós torna 8. forduló

Helyszín: Kecskemét, 6+1, 2x18 perc

Toroczkai Bonifác vezetőedző:
„Elérkeztünk a szezon utolsó régiós tornájához, ahol egy rendkívül erős mezőnyben szerepelhetett csapatunk. Bizonyos szempontból nagyon hasznos volt ez az alkalom, fény derült arra, hogy mennyi fejlődési lehetőség áll még játékosaink előtt. Sajnos a teljesítményünk már kevésbé volt fényes, a játékosok nem tudtak kellően motiváltak maradni és az eredmények hatására egyre kedvtelenebbé váltak a mérkőzések alatt. Voltak olyan szakaszok, amikor egészen szép dolgokat mutattunk a pályán, de többnyire a mi kapunk volt nyomás alatt és a védekezésről szólt inkább a játékunk. Nem nagyon tudtuk kihozni a labdát, sok egyéni hibát, illetve labdanélküli mozgás hiányából fakadó hibát vétettünk. Pozitívumként tudom kiemelni, hogy becsület gólt minden mérkőzésen tudtunk szerezni, ami a gyerekek hozzáállását dicséri. Azt gondolom mindenképpen javunkat szolgálta, hogy összemérhettük erőnket magasabb színvonalat képviselő csapatok ellen. A következőkben arra fogok koncentrálni, hogy a játékosok is úgy tudják feldolgozni ezt az élményt, amiben részesültek, hogy ebből előre tudjunk lépni.”

F8 kecskemet1

F8 kecskemet2

F8 kecskemet3

U9 kicsi

U9 – Régiós torna 8. forduló

Helyszín: Kecskemét, 4+1, 2x15 perc

Olaj György vezetőedző:

„Az őszi szezon utolsó kiemelt tornáját Kecskeméten játszotta a csapat, ahol a Kecskemét, Ferencváros, Pécs és a Szeged csapatai ellen mutathatták meg magukat a gyerekek. Nagyon nehéz mérkőzéseket játszottunk, ahol az ellenfelek magas színvonalat képviseltek. Az első mérkőzésen voltak mentalitásban gondok, ami a későbbiekben javult és ennek köszönhetően láttam szép megmozdulásokat tudatos játékmegoldásokat, amiket edzésen gyakorlunk. Természetesen voltak hibák, amiket edzésen átbeszélünk, de úgy gondolom a csapat mindent megtett a tornán, amiért dicséret jár a gyerekeknek.”

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat