NB III. | Megvan zsinórban a negyedik győzelem.

A Kelen együttesét győztük le.

BSC 2324 NBIII 21F BUDAORS KELEN SC 2 1 BORITO

Az NB III. 21. fordulójában, hazai pályán fogadtuk a Kelen SC-t. Jó iramban kezdődött az első játékrész, csapatunk támadólag lépett fel, aminek köszönhetően az első félidőt követően kettő-nullát mutatott az eredményjelző. Először a 25. percben sikerült a Kelen kapuját bevenni. Birtalan Botonddal szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Petneházi Márk magabiztosan értékesítette. 1-0 A második találatot Murai Márk a 39. percben szerezte.

A második félidőre a játékunk visszaesett, ennek köszönhetően a Kelen játéka feljavult, és egy kontrát követően a 60. percben Remili Mohamed révén szépíteni is tudtak. A mérkőzésen több gól nem született, így csapatunk zsinórban negyedik bajnoki győzelmét könyvelhette el. Együttesünk 30 ponttal a 6. helyen áll a tabellán.

NB III. Észak-Nyugati csoport, 21. forduló:
Budaörs – Kelen SC 2-1 (2-0)

BudaörsSchrenck, Petneházi, Lami ( Budai 32’), Fényes, Tányéros, Birtalan (Gula 69’), Szamosi, Szécsi, Murai, Sajbán, Váradi (Horváth 65’)

Nem lépett pályáraKunsági, Erdey, Ferkel, Balajti

VezetőedzőIfj. Bognár György

Kelen SCCzerula, Bedővári, Módly, Remili, Szabó Gábor, Szabó Norbert, Juhász, Szabó Donát (Kulánda 79’), Pajti (Vörös 29’), Varga (Vass 59’), Bach

Nem lépett pályáraBaráth, Bebők, Bárány-Doór, Szücs, Lehota

VezetőedzőSimon Ákos

GólszerzőPetneházi Márk (25’), Murai Márk (39’) illetve: Remili Mohamed (60’)

Ifj. Bognár György értékelése:

„Felemás mérkőzés volt, az első félidőben jól játszottunk, amit elképzeltünk az történt a pályán, ott tartottuk a játékot az ellenfél térfelén, sok helyzetet alakítottunk ki, veszélyesek voltunk a kapujukra nem érdemtelenül vezettünk kettő-nullára. A második félidőben ezzel szemben kényelmesebbé váltunk, saját magunkat ültettük le, és ez által a Kelen vérszemet kapott. Mondjuk úgy, hogy többnyire a Kelen volt fölényben, főleg a meccs vége felé. Ősszel nem egy ilyen hektikus mérkőzésünk volt, amit végül nem tudtunk megnyerni. Most ez sikerült, a következő héten viszont át kell beszélni a csapattal, hogy mi volt a második félidei játékunk visszaesésének az oka, és tanulnunk kell belőle. Gratulálok a csapatnak, a meccs összképét nézve megérdemelt győzelem volt.”

A következő fordulóban, március 31-én, vasárnapi napon lép pályára csapatunk, akkor a Caola SC Sopron vendégeként a Soproni Városi Stadionban lépünk pályára.

Hajrá Budaörs!
Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat