Szoros mérkőzésen veszített felnőtt csapatunk.

Sopronban vendégszerepelt együttesünk.

BSC 2324 NBIII 22F CAOLA SC SOPRON BUDAORS 2 1 BORITO

Hosszú út várt csapatunkra vasárnap, hiszen Sopronban kellett pályára lépnie ifj. Bognár György csapatának az NB III. 22. fordulójában. Rányomta a bélyegét a mérkőzés képére az erős szél, amelyik az első félidőben picit minket, a másodikban a Sopron együttesét támogatott. A mérkőzés első találatát a Sopron szerezte meg a 30. percben. Együttesünk a folytatásban nagy energiát mozgósított az gólszerzés érdekében, amire egészen a 88. percig kellett várni, amikor is Murai Márk talált a hazaiak kapujába. Sajnos a győzelmet jelentő találatot a hosszabbításban a hazaiaknak sikerült megszerezniük a 91. percben. Együttesünk 30 ponttal a 8. helyen áll a tabellán.

NB III. Észak-Nyugati csoport, 22. forduló:
Caola SC Sopron – Budaörs 2-1

Caola SC SopronAcsádi, Bokor, Szabados, Sipőcz (Ignácz 80’), Weisz (Baumgartner 88’), Balogh, Fendrik, Kocsis, Auer, Reseterits, Szabó (Maka 87’)

Nem lépett pályáraLuisser, Végh, Kalász, Illés, Schmaler

VezetőedzőBücs Zsolt

BudaörsSchrenck, Petneházi (Horváth 77’), Budai, Fényes, Tányéros (Murai 46’), Birtalan, Fekete (Szamosi 58’), Szécsi (Erdey 72’), Gula (Balajti 58’), Sajbán, Váradi

Nem lépett pályáraKunsági, Khiesz, Ferkel, Lami

VezetőedzőIfj. Bognár György

GólszerzőSipőcz Bence (30’), Bokor Bence (91’), illetve (Murai Márk 88’)

Ifj. Bognár György értékelése:

„Mind a két csapat rengeteget tett azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerje, ez most a Sopronnak sikerült, gratulálok nekik! Küzdelmes mérkőzés volt, többnyire kezdeményezően léptünk föl, próbáltunk minél több támadást felépíteni, de sajnos az utolsó 20-30 méteren belül nem volt bennünk átütőerő. Inkább lehetőségeink voltak, mint nagy helyzeteink. A meccs egészére igaz volt, hogy sok labdát eladtunk indokolatlan szituációkban, rossz helyeken. Amiből vagy a Sopron tudott ellentámadást építeni, vagy pedig a saját támadásainknak a lendületét törtük meg. Mindenféleképpen kell majd ezekről beszélnünk, és ebben előrelépnünk. Nem lehetünk elégedetlenek, mert egy jó március van mögöttünk, néha kell egy-egy pofon, ahhoz hogy egy kicsit helyre rakjuk a saját játékunkat és egónkat. Mindenféleképpen ezt fogjuk tenni a következő héten, és remélhetőleg javítani tudunk a Komárom ellen hazai pályán.”

A következő fordulóban, április 7-én, vasárnapi napon lép pályára csapatunk, akkor a Komárom csapata érkezik az Árok utcába.

Hajrá Budaörs!

Vissza a főoldal

Üzenetküldés

Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytelen adatok!
Érvénytele adatok!

Facebook

Kapcsolat